• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.03.2024

16:43

Kejt Midlton u lošem stanju! Težak dan na kraljevskom dvoru - princeza potpuno dotučena zbog skandala

Tanjug/AP

Dom i porodica

Kejt Midlton u lošem stanju! Težak dan na kraljevskom dvoru - princeza potpuno dotučena zbog skandala

Podeli vest

Princeza od Velsa Kejt Midlton oseća se jako loše zbog fotošopirane slike koja je pokrenula skandal neviđenih razmera.

To je iniciralo razne komentare i povuklo niz novih teorija zavere. Novi skandal u jeku milion skandala koji prate dvor poslednja dva meseca, nakon što je saopšteno da je princeza od Velsa 16. januara imala operaciju abdomena u Londonu.

Kejt Midlton je priznala da je fotošopirala sliku, izvinila se zbog toga jer je želela da bude iskrena.

Foto: profimedia

 

Insajder iz Palate rekao je za The Telegraph da se princeza oseća užasno zbog izmenjene slike i da je pokušala da napravi što bolju fotografiju. Njen prijatelj je dodao da je princeza od Velsa uznemirena zbog haosa koju je izazvala slika koja je trebalo da bude nevina porodična fotografija, navodi Mirror.

Izvori su rekli da je Kejt Midlton napravila "male izmene" i da su se ona i Vilijam, koji je bio iza objektiva i fotografisao nju i njihovu decu, složili da će to biti lepa neformalna slika za poseban dan.

- Princeza je napravila manje izmene, kao što je podelila u svojoj izjavi na društvenim mrežama. Porodica Vels provela je Dan majki zajedno i bio je to predivan dan.

 

 

Međutim, te izmene nisu bile male čemu svedoče i mnoge parodije napravljene na društvenim mrežama.

Kejt je napisala:

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom slika. Želela bih da se izvinim zbog bilo kakve zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče objavili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki.

Kensigtonska palata saopštila je da neće objaviti neobrađenu sliku što je pokrenulo dalje rasprave.

- Ovo je loš dan za Palatu i bez sumnje će se odraziti na budućnost - rekao je izvor za Mirror u jeku skandala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija