• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2024

21:00

Posle više od 50 godina tužio ženu! Zatražio je DNK test svoje dece - kada su stigli rezultati svi su zanemeli od šoka (VIDEO)

printscreen instagram

Dom i porodica

Posle više od 50 godina tužio ženu! Zatražio je DNK test svoje dece - kada su stigli rezultati svi su zanemeli od šoka (VIDEO)

Podeli vest

Čovek je odlučio da posle više decenija odradi test očinstva i saznao je bolnu istinu.

Sumnja povodom očinstva javlja se kod malog broja muškaraca. Upravo zato je jedan snimak postao veoma gledan na društvenim mrežama i izazavao salve smeha, ali je takođe produbio i sumnje. 

Muž tužio ženu

Naime, video se snima u sudnici na kojoj čovek u poznim godinama tuži suprugu sa kojom je u braku više od 50 godina, tvrdeći da nijedno od njihovo troje dece nije njegovo. Ovaj čovek je negde u devetoj deceniji, izrazito sede kose i očiglednog opuštenog i primetnog stomaka, dok je gospođa takođe potpuno seda i sličnih godina.

 

 

 

- Želim da se utvrdi DNK test, kako bih dokazao da nijedno od dece za koje prilažem fotografiju nije moje. Pitate me zašto, pa zato što sam ja veoma zgodan momak, a nijedno dete ne liči na mene. Ta deca su zaista ružna i deluje kao da ih je neko bukvalno "pokupio" sa ulice, nikako ja ne bih mogao da im budem otac - započinje izlaganje ovaj starac, na vidno zaprepašćenje sudije i svih u sudnici.

 

Tvrdi da su deca ružna da bi bila njegova

Pošto je istakao da je on zgodan "čile", a deca koja se vidi da su u dvadesetim i tridesetim navodno su ružna i "kao sa ulice", ovaj čovek nastavlja sa obrazlaganjem sumnji.

- Imam razloga da sumnjam, jer se jasno sećam kada su kola vidno dala gas, pošto je neko istrčao iz moje kuće, očigledno sa zadnjih vrata, kako ga ne bih video - objašnjava ovaj čovek, dok su u sudnici već prisutni osmesi i tračarenja.

Njegova supruga objašnjava da je to bio majstor, koji je došao da popravi mašinu za veš i da mu je to rekla milion puta. U međuvremenu dolazi DNK test sve troje dece i čita se.

Rezultat izazvao zaprepašćenje

Ma koliko svi očekuju da će nalaz potvrditi kako su deca ipak njegova, na zaprepašćenje svih u sudnici, čak i same sudije, isčitano je da nijedno od troje dece nije njegovo. Čovek zadovoljno steže pesnice u znak pobede, sudija je zapanjena, dok njegova očajna žena prekriva lice rukama i počinje da jeca.

- Nemoguće! Čitaju neka tuđa dokumenta. Mora da su pomešali papire. Dušo, volim te, molim te, nemoj da me ostaviš - čuje se na kraju ovog neverovatno zabeleženog videa.

Snimak je na Instagramu dobio 51.000 sviđanja, dok je najveći broj komentara glasio upravo ovako.

- Isuse Bože, molim vas, neka mi neko kaže da je ovo laž!?

- Nemoguće da je ovo istina.

- Kada kaže, "Ja sam veoma zgodan momak", umirem od smeha! - neki su od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija