• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

14:39

OVO ĆE SE MNOGIMA DOPASTI! WhatsApp testira prikaz poruka koje je moguće videti samo JEDNOM

Hi-Tech

OVO ĆE SE MNOGIMA DOPASTI! WhatsApp testira prikaz poruka koje je moguće videti samo JEDNOM

Podeli vest

Ukoliko ste ljubitelj WhatsApp, onda će vas obradovati što ova aplikacija testira novu opciju koja se tiče prikaza poruka

Sajt WABetaInfo došao je do informacija o novoj funkciji, koja se testira u 2.22.25.20 beta verziji WhatsApp aplikacije za Android, a odnosi se na novi način prikazivanja poruka.

Poruke se same brišu nakon 24 sata

WhatsApp već ima opciju sa porukama koje se same brišu, odnosno nestaju nakon 24 sata, sedam ili 90 dana. Sada je tu i mogućnost da poruka može da se pogleda samo jednom, pre nego što nestane.

Anketa

Nakon što se pogleda, poruka se više neće prikazivati ni pošiljaocu ni primaocu. Nešto slično WhatsApp već nudi za fotografije i video fajlove.

Novi taster

Zbog nove opcije uvodi se i novi taster koji će biti smešten pored polja za unos poruka, a na slici tastera se nalazi katanac.

Nova opcija nestajanja poruke nakon što se pročita biće korisna za sve one koji žele da podele neke bitne informacije.

bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija