• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.08.2023

06:21

Zakerberg: Zbog potencijalne borbe sa Maskom mi ne zastaje dah

Reuters

Hi-Tech

Zakerberg: Zbog potencijalne borbe sa Maskom mi ne zastaje dah

Podeli vest

Šef kompanije Meta Mark Zakerberg izjavio je da ''mu ne zastaje dah'' zbog predstojeće borbe u kavezu sa vlasnikom kompanije Iks Ilonom Maskom.

On je na svojoj društvenoj mreži 'Threads naveo da je predložio 26. avgust za njihov obračun, kao odgovor na objavu Maska na svojoj mreži Iks u kojoj je napisao da ''preko dana trenira'' za borbu.

Na pitanje korisnika Threads-a da li je borba obostrano dogovorena, Zakerberg je odgovorio da je reč o ''osiguranim finansijama'', aludirajući na Maskove objave iz 2018. godine kada je rekao isto o medijskim navodima da će prodati akcije kompanije Tesla, do čega nije došlo i zbog čega je Mask platio 20 miliona funti kazne zbog lažnog navođenja investitora.

Foto: EPA

 

 

Mask i Zakerberg su poslednjih meseci putem društvenih mreža dogovarali borbu, a Mask je u nedelju saopštio da će njihov sukob biti emitovan uživo na mreži Iks, ranije poznatoj kao Tviter, dodajući da će sav prihod od borbe otići dobrotvornim organizacijama koje se brinu za američke vojne veterane.

Zakerberg je u odgovoru na to napisao: ''Zar ne bi trebalo da koristimo pouzdaniju platformu koja zapravo može da prikupi novac u dobrotvorne svrhe?".

Mask je u junu na Iksu napisao da je ''spreman za borbu u kavezu'' sa Zakerbergom, nakon čega je vlasnik Mete napisao:

''Pošalji mi lokaciju'', a vlasnik Iksa na to odgovorio sa: ''Vegas, Oktagon''. Oktagon je specijalizovani ring za borbe i koristi se za mečeve UFC-a (Ultimate Fight).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ilon Mask vratio nalog Kanje Vestu
Hi-Tech

Ilon Mask vratio nalog Kanje Vestu

Društvena mreža X, ranije poznata kao Tviter, ponovo je aktivirala nalog američkog repera Jea (ranije Kanje Vest), skoro osam meseci nakon što je tvitovao sliku kukastog krsta pomešanog sa Davidovom zvezdom.

02.08.2023

06:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija