• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 7. SEPTEMBAR: STRELČEVE čeka ljubav na radnom mestu, BIKOVI, izađite u provod!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 7. SEPTEMBAR: STRELČEVE čeka ljubav na radnom mestu, BIKOVI, izađite u provod!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 
LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate nekog ko će vam se dopasti ili da doživite nešto lepo. POSAO: Uspeh u sferama pružanja usluga i nege. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK 
LJUBAV: Izaći ćete u provod, jer ćete dobiti ponudu kojoj nećete moći da odolite. POSAO: Bavljenje finansijama i manipulacijom novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 
LJUBAV: Kod drugih vas privlači inteligencija, a ne samo fizička lepota. POSAO: Povoljan period za one koji se bave kreativnim radom. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK 
LJUBAV: Iskoristite povoljan period da lako postignete sa partnerom dogovor. POSAO: Povoljno za investicije i bavljenje finansijama. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV 
LJUBAV: Nećete biti preokupirani ljubavlju, jer će se dešavati druge interesantne stvari. POSAO: Uspeh onima koji se bave javnim poslom. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 
LJUBAV: Sjajno se osećate jer vam je ljubavni život skladan. POSAO: Imate dobre ideje koje vredi isprobati, samo vam nedostaje inicijative. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 
LJUBAV: Vaš šarm je najupadljiviji kada ste u društvu. POSAO: Posao bi mogao da vas odvede u nekom smeru koji niste očekivali. ZDRAVLJE: Povrede.

ŠKORPIJA 
LJUBAV: Nemate nikakvih problema da privučete pažnju drugih, ali trenutno niste raspoloženi. POSAO: Moguć napredak ili novi posao. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC 
LJUBAV: Moguća je ljubav na radnom mestu, sa nekim ko vam je nadređen. POSAO: Uspeh u pravnim stvarima ili u radu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Sjajno.

JARAC 
LJUBAV: Nikad ne reagujete ishitreno ili u napadu strasti, pa vam uspeva da izbegnete loše događaje. POSAO: Uspeh ako radite za strance. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobra zabava i obećavajući kontakti sigurno će doneti prilike za flert. POSAO: Mogući problemi sa ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE 
LJUBAV: Nalazite se u uzlaznoj fazi, ali dosta zavisi od vas i vaše inicijative. POSAO: Moguća manja dobit i sreća u vezi sa finansijama uopšte. ZDRAVLJE: Stabilno.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija