• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/B.K.

28.12.2019

21:08

PROGLAŠEN NAJNESREĆENI ZNAK U 2020! Teško njima, MALER će ih pratiti NA SVAKOM KORAKU!

Horoskop

PROGLAŠEN NAJNESREĆENI ZNAK U 2020! Teško njima, MALER će ih pratiti NA SVAKOM KORAKU!

Podeli vest

Univerzum je u neprekidnom pokretu, planete i milijarde zvezda emituju energiju dok ovo čitate...

U astrologiji kada je reč o sreći obično se gleda aspekt planete Jupiter. Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 03. decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dve i po godine što će Jarčeve učniti najsrećnijim znakom Zodijaka.

ZDRAVSTVENI KARTON ZA 2020. Zvezde otkrivaju da li ćete biti ZDRAVI KAO DREN ili ćete kuburiti sa PREHLADAMA!

S druge strane planeta Saturn se smatra nosiocem loše sreće i loših aspekata.

Foto: pexels.com

Pogledajte listu najnesrećnijih znakova za 2020. godinu, a jedan znak se posebno izdvaja po lošim događajima i nalazi se prvi na listi:

1. OVAN

Kada je Jupiter u Jarcu, ova planeta formira kvadraturu u Ovnovima što je jedan od najgorih aspekata kada je reč o sreći. Imaćete osećaj kao da su vam sve zamisli blokirane i da ne možete da nađete izlaz. Kao da ovo nije dovoljno, svaki mali korak koji ćete pokušati da napravite vodiće u nestabilnost.

BEZ OVOGA NIKAD NE IDE U KREVET! Džej Lo otkrila tajnu blistave kože!

Savet astrologa je da tokom 2020. godine usporite i da se ne činite velike promene. Tokom narednog perioda čekaju vas brojne zamke i prepreke pa izbegavajte finansijska ulaganja.

Savetuje vam se oprez tokom putovanja jer su tokom naredne godine moguće manje nezgode.

Foto: pexels.com

2. RAK

Rakovi, moraćete da se pripremite za to s čime ćete se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju jako teško. Neki ljudi će pokušati da vas sputaju u mnogim radnjama.

NJEGA OBAVEZNO MORATE DA IMATE U ŽIVOTU! Ovaj znak ima osobinu koju nijedan drugi nema, a zlata je vredna!

Budući da ovo sada znate najvažnije je da tokom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Verujte u svoju unutrašnju snagu. Nemojte da investirate novac u rizične poslove niti pozajmljujete novac od Škorpije. Nemojte da verujete nikome dok se ne pokaže da vas neće povrediti niti vam nauditi.

Foto: Pixabay

3. VAGA

Biće vrlo komplikovano kada je reč o poverenju u druge. Jupiter i Saturn formiraju težak aspekt u Ovnovima koji obično donosi lošu sreću pa bi trebalo da izbegavate sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na finansijska ulaganja i hod kroz nepoznati put.

HOROSKOPSKI ZNAK KOME ĆE 2020. GODINA BITI NAJSREĆNIJA! Neće imati ovakvu godinu do 2032!

I u ljubavi neće biti slatko, naročito u drugom delu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život. Nemojte da padate na lažna obećanja i zaveta na večnu ljubav.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olivera

pre 4 godine

Jupiter ostaje godinu dana u jarcu, a ne dve ipo godine, kako ste napisali. Nemate pojma.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija