• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 25. MART: BLIZANCI imate prevelika očekivanja u ljubavi, LAVOVI treba da izbegavaju hladne napitke!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 25. MART: BLIZANCI imate prevelika očekivanja u ljubavi, LAVOVI treba da izbegavaju hladne napitke!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nezadovoljni ste situacijom, ali nećete ništa preduzeti da je promenite. POSAO: Moguće je da dobijete novac, ali ćete ga i potrošiti. ZDRAVLJE: Kožna infekcija.


BIK
LJUBAV: Doživećete nešto zbog čega ćete promeniti poglede na tu sferu. POSAO: Problemi iz drugih oblasti osujetiće vaše planove i ambicije u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

BLIZANCI
LJUBAV: Sreća vas je pratila, ali to više nije slučaj. Imate prevelika očekivanja. POSAO: Problemi u vezi sa finansijama i neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Možete se zaljubiti ili zainteresovati za nekog ko nosi uniformu. POSAO: Posebno dobar period za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

LAV
LJUBAV: Partner će biti težak ili svadljiv, zbog čega ćete biti nezadovoljni. POSAO: Razmišljaćete o pravnim ili finansijskim problemima. ZDRAVLJE: Izbegavajte hladne napitke.

DEVICA
LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti, ili ćete ostvariti virtuelni kontakt sa nekim. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa samoizražavanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Danas se ne možete nadati bilo kakvim prilikama za ljubav. POSAO: Mogući problemi u vezi sa nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Ne dozvolite da ljubomora utiče na vaš odnos. Partner će privlačiti pažnju. POSAO: Progres ostvaren uz pomoć neke uticajne osobe. ZDRAVLJE: Hormonski problemi.

Foto: Pixabay

STRELAC
LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav čak i ako ste u vezi. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa pravom i zakonom. ZDRAVLJE: Sportska povreda.

JARAC
LJUBAV: Doživećete više uspona i padova u ljubavi. POSAO: Nema razloga da previše brinete, blokada koju doživljavate je prolazna. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete nemirni i nespremni da bitišete u harmoniji sa drugima. POSAO: Blokada posla će vas naterati da preispitate svoje izbore. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

Foto: Pixabay

RIBE
LJUBAV: Možete doživeti divne trenutke, ali ne i nešto što ima šanse da potraje. POSAO: Odlučićete da sačekate bolje vreme za biznis. ZDRAVLJE: Bol stomaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija