• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!

Podeli vest

Mesec jun koji je pred nama je pun izazova, jer su retrogradni Saturn, Jupiter, Venera, a od 18. juna pridružiće im se i Merkur, što govori da se vraćamo na nešto bitno iz prošlosti. Zbog ovakvog položaja planeta imaćemo utisak da ne idemo napred, nego nazad i mnogi znakovi će nastojati da poprave nešto što im je bilo važno u prošlosti. To je ujedno i prilika da dobijemo nešto što smo zaslužili

OVAN

Posao – Mars u dvanaestom polju vam ne odgovara, pa ćete imati daleko manje energije za suočavanje sa bilo kakvim poslovnim problemima. Sa druge strane, oko vas se nalaze osobe koje vam rade iza leđa. 18. juna Merkur kreće retrogradno, pa ćete na poslu ići korak napred, a nazad dva. Veći deo juna je nepovoljan za ulaganje novca jer je Venera retrogradna.

Ljubav – Venera ide unazad, pa vam se vraćaju duboka osećanja iz prošlosti. Ovo je verovatno druga šansa za ljubav. Iako ste pomalo u zabludi, smatrate da je to najispravnija odluka. Ovo je mesec važnih razgovora u ljubavi i razmene emotivnih poruka. Moguća su kraća putovanja. Zbog Marsa u Ribama ste pomalo romantični.

Zdravlje – Nesanica i umor.

PRE NEGO ŠTO SE UPUSTITE U DRUŽENJE SA BLIZANCIMA, dobro prostudirajte sve njihove mane i vrline!

BIK

Posao – Retrogradna Venera vam zadaje muke do 25. juna! Ovo je period u kojem ćete biti rasejani i treba da vodite računa o finansijskim procenama. Mars u aspektu sa Neptunom ukazuje da treba da se čuvate poslovnog partnerstva, jer postoji osoba koja vam se predstavlja kao prijatelj, a zapravo nije tako. Ovo je mesec loših procena i iluzija. Zbog retrogradnog Merkura drugi deo juna nepovoljan je za potpisivanje ugovora!

Ljubav – Mars u Ribama je veoma čudan, pa se nalazite u nekoj vrsti zablude. Imate osobu za koju niste sigurni da li vam je prijatelj ili nešto više. Uključujući mnoge zablude, možete lako da se razočarate. Venera je retrogradna pa niste sigurni u svoja osećanja.

Zdravlje - Slabo.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Kombinacija planeta na nebu vam ne odgovara, pa će jun biti turbulentan. Mars iz Riba stvara vam konflikte na poslu. Veoma je važno da zapamtite da sve važne odluke treba da donesete do 18. juna jer Merkur tada kreće retrogradno. Sve će početi da se odlaže, a vi ćete imati finansijske probleme. Zapravo ćete uvideti da sve što želite da započnete novo, mora da sačeka jul mesec.

Ljubav – Retrogradna Venera u vašem znaku stvara vam konfuziju, pa stalno žalite što niste doneli drugačije odluke u prošlosti. Kajete se zbog odnosa sa jednom osobom koja vam je nekada bila važna. Ovo je period praštanja, pa je možda vreme da napravite prvi korak.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

RAK

Posao – Čak i početkom juna vi ćete i dalje biti u fazi čekanja. Sve odrađujete što morate jer nemate energije za bilo šta drugo. Retrogradni Merkur u drugoj polovini juna donosi vam pogrešne dogovore i planove koji će se kvariti. Vodite računa da ne doneste pogrešnu odluku. Nije dobar mesec za potpisivanje ugovora.

Ljubav – Retrogradna Venera pomutila vam je razum, pa ne znate zašto stalno razmišljate o prošlosti. To je neka nejasna situacija sa osobom koju nikada niste zaboravili. Razmišljate o pomirenju i ne gledate unapred, već samo unazad. Nije dobar mesec za upoznavanje novih osoba.

Zdravlje – Nestabilno.

U ZVEZDAMA JE ZAPISANO! Ovi znakovi NIKAKO NEMAJU SREĆE U LJUBAVI - prosto, NIJE DO VAS!

LAV

Posao – Sunce u Blizancima ukazuje da ćete biti veseli početkom meseca jer sve sagledavate uz dozu optimizma. Imaćete veliku podršku prijatelja i jedan Blizanac će stalno gledati da vam daje savete, pa i za posao. Budite oprezni da vas neko ne nagovori na pogrešnu odluku. Retrogradan Merkur 18. juna donosi vam probleme sa finansijama. Sve što treba da rešite, iskoritite prvu polovinu juna.

Ljubav – Brkate ljubav i prijateljstvo. Retrogradan Saturn u Vodoliji vas vraća u prošlosti da naučite jednu lekciju u ljubavi koju je trebalo. Tu je i nejasan odnos sa jednom osobom koju znate od ranije. Nadate se da ćete uspeti da ostvarite nešto više sa osobom koja vam je prijatelj.

Zdravlje – Dobro.

 

DEVICA

Posao – Merkur u Blizancima vam donosi konfuzan početak meseca na poslu. Ništa vam se ne dopada, a kada Merkur krene retrogradno imaćete problem u komunikaciji. Retrogradan Saturn vas vraća na stare stvari na poslu, pa ćete iznova morati da rešavate probleme koje ste mislili da su rešeni odavno. Nije dobar mesec za potpisivanje ugovora.

Ljubav – Mars se približava Neptunu, pa će biti i oštrih rasprava sa partnerom. Racionalnost će vam biti umanjena od sredine juna, pa će vam biti teško da se razumete sa osobom koju volite. Ukoliko ste slobodni, treba da vodite računa da vas neko ne prevari.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao – Retrogradna Venera vam ne da mira, pa niste sigurni šta treba da radite ni kako da se postavite na poslu. Mars u šestom polju vas upozorava da na poslu možete da budete prevereni! Neko će vam servirati nešto što će delovati primamljivo, a zapravo će biti obmana.

Ljubav – Mesec jun je težak za početak nečeg novog! Retrogradna Venera budi u vama stara osećanja, pa ste okrenuti prema prošlosti. Ukoliko ste u braku ili vezi, treba da vodite računa jer će partner imati potrebu da vas slaže. Osobe koje volite ovog meseca uopšte nisu onakve kakve vam se čine.

Zdravlje – Slabije.

 

 

ŠKORPIJA

Posao – Zbog aspekta Marsa i Neptuna bićete u fazi kada vas je lako razočarati. Zbog toga ćete shvatiti da stvari na poslu nisu onakve kakve su vam se činile. Razočaraćete se u pojedine saradnike. Koliko god se trudili, uvidećete da uvek postoji nešto što niste dobro procenili. Ovo je mesec u kojem treba biti oprezan sa odlukama. Moguće je da ćete odložiti planirano putovanje.

Ljubav – Mars u Ribama vas čini pomalo romantičnim ali i upozorava da treba da budete oprezni. Neko je po svaku cenu spreman da vas osvoji, pa čak i lažima. Na mestu javnog tipa upoznačete osobu koja se bavi nekom umetnošću. Takođe, stara ljubav želi da vas vidi.

Zdravlje – Sklonost prehladama.

 

STRELAC

Posao – Početkom meseca ćete imati puno obaveza na poslu. Radićete više stvari istovremeno, pa ćete konstantno biti bez energije. Mars u Ribama vam ne odgovara, pa ćete često biti umorni, a radićete i od kuće. Retrogradan Merkur će svakako usporiti vaše poslovnne prilike u drugom delu juna. Moguće je preseljenje za pojedine Strelčeve.

Ljubav – Mesec će vam početi uzbudljivo u ljubavi. Tu je jedan osoba iz prošlosti, a i više onih koji žele da vas sretnu. Ovo je mesec pomirenja, ali i konfuznih zaključaka jer će Merkur krenuti retrogradno 18. juna. Neko ko vam je važan će biti rasejan u drugom delu meseca.

Zdravlje – Manjak energije i umor.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Uz retrogradan Saturn nemate utisak da napredujete na poslu. Sve ide sporo, a imate puno obaveza. Komunikacija će biti pojačana i nemojte da se iznenadite ukoliko bude nerazumevanja. Ovo je prilika da radite više poslova istovremeno ili čak dobijete novu ponudu. Međutim, pošto Merkur kreće retrogradno 18. juna, vodite računa da sve dogovore zaključite do tog datuma, kako se ne bi pokvarili i odlagali.

Ljubav – I Venera ide unazad, pa su vam osećanja pomešana. Javljaju vam se uglavnom ljudi iz prošlosti i ovaj period uglavnom služi za rešavanje problema iz prošlosti. Ukoliko ste slobodni, flertovaćete sa Blizancima ili Vagom.

Zdravlje – Solidno.

 

VODOLIJA

Posao – Sa Marsom i Neptunom u drugom polju, najbitnije je da vas neko ne prevari za novac! Mučite da se istrajete na poslu ali vas Saturn lomi, pa ste stalno na nekom testu izdržljivosti. Koliko god sve išlo sporo, ovo je period u kojem možete da naučite nešto novo. Možete lako da dobijete obećanje o nekom novcu koji neće stići.

Ljubav – Razmišljate da se pomirite sa jednom osobom. Proganja vas neka prošlost i vi niste sigurni šta treba da radite. Prija vam laki flert, ali ne i dublji kontakt. Niste preboleli jednu osobu iz prošlosti. Privlače vas Blizanci i Rakovi.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao – Prodorna energija Marsa tera vas da delujete i donesete važne odluke. Međutim, pošto Mars ide ka Neptunu treba da vodite računa da ne napravite pogrešnu procenu sa finansijama. Lako možete da se prevarite! Retrogradna Venera vam kvari planove, pa ćete biti iznenađeni što se oko vas sve prolongira. Bavite se pitanjem stana.

Ljubav – U prvoj polovini juna će biti čestih nesporazuma. Međutim, iza 18. juna dolazi krizni period u kojem ćete preispitivati svoja osećanja. Partner će biti nesiguran u sebe, a vi pomalu ljuti što nije konkretniji. Moguća je kriza u ljubavi.

Zdravlje – Moguće su prehlade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija