• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

28.06.2020

09:08

VRELI I NEZASITI! Ovo su 4 najpromiskuitetnija znaka Zodijaka!

Horoskop

VRELI I NEZASITI! Ovo su 4 najpromiskuitetnija znaka Zodijaka!

Podeli vest

Neki znakovi vole dodatno da začine život – posebno u spavaćoj sobi. Kada su u pitanju njihovi partneri oni kvalitet traže u kvantitetu...

To ih ne čini preljubnicima već velikim ljubiteljima se*sa.

Blizanci

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu. Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje se*sualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Mars u Ovnu - NEZADRŽIVA SILA! Lavovima novo POZNANSTVO, Blizanci i Device u problemu do 12. jula, a ovom ZNAKU sledi DOGAĐAJ koji će mu PROMENITI ŽIVOT!

NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: 3 znaka kojima sreća stalno izmiče iz ruku!

Škorpija

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja sinonim za se*s. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, se*s je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim iskustvima koje smatra vrstom sporta.

Foto: Shutterstock

Strelac

Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može da pozove u svako doba.

LUDAČKA SREĆA ČEKA ova 4 znaka: Ako budete PAMETNI, evo šta ovo leto može da vam donese!

Ribe

Ribe žive za male izlete, a se*s može da bude jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za se*som.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija