• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 24. JUL: VAGE će danas imati sudbonosni susret sa nekim u uniformi, dok će se BLIZANCIMA posrećiti u OVOJ OBLASTI!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 24. JUL: VAGE će danas imati sudbonosni susret sa nekim u uniformi, dok će se BLIZANCIMA posrećiti u OVOJ OBLASTI!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Ako ste sami, možete doživeti nešto uzbudljivo, ali verovatno ne i dugotrajno. POSAO: Možda ćete dobiti dodatna finansijska sredstva. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

BIK
LJUBAV: Partner će biti pun ljubavi i dobro raspoložen, što će imati pozitivan uticaj na odnos. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete imati novčanih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Videćete partnera u novom svetlu, zbog nekih današnjih događaja. POSAO: Lako možete dobiti posao koji podrazumeva rad sa strancima ili rad onlajn. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko je povezan sa inostranstvom ili neko ko radi u sferi obrazovanja. POSAO: Kašnjenja u novčanim tokovima i neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

LAV
LJUBAV: Privlačiće vas poslovne osobe, one koje su ostvarene i uspešne u svom polju delovanja. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Neće vam biti jasno šta partner oseća ili šta želi od vas. Zato su mogući problemi. POSAO: Nećete imati uspeha u partnerskom poslu, posebno sa osobama muškog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete možda upoznati nekoga ko radi za vojsku ili policiju, ko će vas fascinirati. POSAO: Napravićete neka neracionalna ulaganja. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrcavi i šarmantni. Ovo je povoljan dan za potragu za srodnom dušom. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu ili priliku za napredak. Povoljan dan i za finansije. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Partner će biti vrlo emotivan, a ako ste sami, možete upoznati nekoga ko je emotivac. POSAO: Bavićete se onim što ima veze sa samostalnom inicijativom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

JARAC
LJUBAV: Imaćete problema u ljubavi, a posesivnost bi još više mogla da zakomplikuje situaciju. POSAO: Ovo je vreme za finiširanje onoga što je ostalo nezavršeno. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Mogući su problemi i u prijateljskim odnosima i u ljubavnom životu zbog mešanja prijateljstva i ljubavi. POSAO: Neodgovornost onih koji rade za vas. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav ili barem nećete imati sreće u ljubavi. Ako ste u vezi, moguć konflikt. POSAO: Vaš entuzijazam za rad će biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Džet set

Srbija