• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 18. JANUARA: Ovnovi bacili oko na OSOBU SA POSLA, Bikovima IZNENADNE PROMENE, a evo koji znak je ZATRPAN PORUKAMA i POZIVIMA

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 18. JANUARA: Ovnovi bacili oko na OSOBU SA POSLA, Bikovima IZNENADNE PROMENE, a evo koji znak je ZATRPAN PORUKAMA i POZIVIMA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars i Uran u Biku donosi vam kriznu nedelju na finansijskom planu. Očekuje vas veći trošak ili neracionalna investicija. Budite oprezni sa Bikovima i Vodolijama. Neko za koga smatrate da vam je prijatelj će vas ubeđivati da donesete poslovnu odluku koja nije pametna.

Ljubav - Osećatne snažnu privlačnost prema osobi koju znate preko posla. Međutim, to je neko ko je suzdržan i ambiciozan. Upravo to vam se i dopada. Ukoliko ste slobodni, moguća je nova romansa.

Zdravlje - Lošije.

 

BIK

Posao - Nedelja koja je pred vama je puna neočekivanih događaja i to na poslu. Iznenadne promene koje vam se budu desile, uticaće na celokupna dešavanja u godini. Budite mudri i ne previše ishitreni. Imaćete problem da prihvatite nova dešavanja na radnom mestu, a promene će biti nužne.

Ljubav - Ukoliko ste u braku ili vezi, bićete pod strašnim pritiskom i zbog toga ćete hteti da prekinete odnos. Potrebno vam je više vremena za sebe. Bilo kakve rasprave imaće negativne posledice po odnos sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Merkur u Vodoliji donosi vam neočeivane događaje tokom sedmice. Stižu promene sa svih strana, a na vama je da se prilagodite. Najbolje bi bilo kada biste mogli da otputujete. Moguća je iznenadna promena radnog mesta, jer vam je potrebno nešto novo.

Ljubav - Vi i partner imate neku situaciju koja vam stoji na putu ka sreći .To je nešto o čemu ne želite da razgovarate, ali je vreme da se oslobodite tereta. Ostavite prošlost u 2020. godini i krenite napred.

Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom.

 

RAK

Posao - Sve se kod vas vrti oko novca i tu je glavna "kvaka". Imaćete rasprave oko toga koliko vaš rad zapravo vredi. Ne treba mnogo da slušate savete prijatelja u ovom mesecu, jer lako mogu da vas nagovore na pogrešnu odluku. Ne verujte Bikovima, a Vodolije mogu da vam stvore probleme oko finansija.

Ljubav - Ovo je burna nedelja sa ispadima zbog strasti i borbe oko slobode. Vreme je da naučite novu lekciju o ljubavi iako vam teško pada. Vi ste u nekoj sredini ili na prekretnici. To vam smeta i trenutno vam sve deluje gore nego što jeste.

Zdravlje - Lošije.

 

LAV

Posao - Prvih dana nedelje imaćete mnogo obaveza. Uz sve to će biti i dosta susreta, pa ćete jedva imati vremena za sebe. Mars u Biku vam kvari planove i donosi stres na poslu, pa ćete imati malo energije za bilo šta. Budite strpljivi.

Ljubav - Kod vas je prava emotivna gužva. Više osoba se bori za vašu naklonost i jednostavno ne znate šta vas je snašlo. Upoznaćete jednu zanimljivu osobu sa kojom biste mogli da započnete romansu.

Zdravlje - Slabije. Umor.

Foto: pexels.com

DEVICA

Posao - Gužva planeta u Vodoliji donosi vam haotičnu poslovnu nedelju. Imaćete razne nesporazume sa saradnicima, prevashodno oko načina rada. Ne treba toliko da se opterećujete detaljima. Moguća je promena radnog mesta ili dodatni hororarni posao.

Ljubav - Toliko ste opterećeni poslom, da ste zapostavili partnera. Previše pričate o poslu, a ne biste trebali. Bez obzira na to, imaćete podršku parnera u svakoj situaciji. Ukoliko ste slobodni, pustite posao barem neko vreme.

Zdravlje - Lošije.

 

VAGA

Posao - Venera u Jarcu donosi vam nove šanse za samostalni biznis. Imate dobro priliku da se osamostalite konačno nakon tri godine. Ono što je kritično je polje finansija. Imaćete nove troškove koji će vam poremetiti planove. Nije dobra nedelja za ulaganja.

Ljubav - Iako ćete imati rasprave oko finansija, nedelja koja dolazi donosi vam odlične prilike za popravljanje odnosa sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu razvedenu osobu.

Zdravlje - Kostobolje.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Pred vama je komplikovana nedelja. Terate inat svima, pa i saradnicima na poslu. Ovo nije dobar period na rizik, pa treba da ostanete strpljivi do kraja januara. Izenadni događaji na poslu i poslovnim partnerstvima promeniće tok stvari.

Ljubav - Veoma ste netolerantni u ovom periodu, pa niste za bilo kakve kritike niti partnerove ispade. Lako možete da raskinete odnos jer trpite veliki pritisak.

Zdravlje – Osetljivo.

STRELAC

Posao – Nedelja koja je pred vama donosi vam povoljne finansijske pregovore. Jedno je sigurno, ili ćete dobiti povećanje plate ili ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Zbog Marsa u Biku slede veliki preokreti na radnom mestu.

Ljubav – Očekuje vas pojačana komunikacija preko aplikacija za dopisivanje. Jedna osoba će biti uporna da studi u kontakt sa vama i to će vam pomalo smetati. Imaćete toliko poziva i poruka, da će vam biti stresna nedelja zbog toga.

Zdravlje – Stres.

 

JARAC

Posao - Finansije i posao su vam prioritet. Međutim, imaćete komplikacije koje će otežati realizaciju bilo kakvih planova. Treba da budete strpljivi naročito ako sarađujete sa Bikovima i Vodolijama.

Ljubav – Venera je u vašem znaku, pa ste se aktivirali u ljubavi. Otvoreniji ste za ljubav, ali samo ako to ima neke potencijalne koristi za vas. Ukoliko ste u vezi, spremite se za neočekivani događaj koji će promeniti vaša osećanja.

Zdravlje – Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao – Gužva u vašem prvom polju donosi vam burnu nedelju sa puno dešavanja. Non stop će vam se kvariti planovi i treba da se propremite za sveobuhvatne promene. Ovo je vreme novih početaka na poslu i nije isključeno da ćete menjati posao. Čuvajte se tajnih neprijatelja u znaku Jarca.

Ljubav – Odnos sa voljenom osobom je konfuzan. Potiskujete neke stvari iz prošlosti i to vas opterećuje. Otvoreni razgovor je dobra opcija, ali je problem što ste u prelomnom periodu kada je moguć prekid odnosa.

Zdravlje – Lošije.

 

RIBE

Posao – Kombinacija Marsa i planeta u Vodoliji donosi vam stresnu nedelju sa razgovorima koji vam neće odgovarati. Ovo je kriza poslovnog partnerstva i treba da razmislite koja su vaša očekivanja. Neko vam uporno podmeće nogu na poslu i to vas opterećuje. Niste spremni za bilo kakve kompromise.

Ljubav – Odnos sa partnerom je opterećen skrivenim detaljima koji vas pritiskaju. Ostavite prošlost iza sebe već jednom i krenite napred. Osoba koju volite iz nekog misterioznog razloga nije iskrena. Nije dobar period za potravljanje odnosa.

Zdravlje – Problemi sa spavanjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija