• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2021

10:45

21. MARTA NAM STIŽE NEVEROVATNO MOĆAN ASTRO PERIOD! Tri ZNAKA će privlačiti sreću kao MAGNET

Horoskop

21. MARTA NAM STIŽE NEVEROVATNO MOĆAN ASTRO PERIOD! Tri ZNAKA će privlačiti sreću kao MAGNET

Podeli vest

Za period koji je pred nama, astolozi kažu da je neveroavtno moćan. Zvezde će nam svima biti naklonjene, a posebno za ova tri znaka

Sunce u Ovnu doneće odlučnost i osećaj da možemo da ostvarimo sve što zamislimo. Vatrena energija Ovna daje nam vetar u leđa i motiviše nas da odlučno idemo ka svojim snovima. Oko nas će kružiti pozitivna energija, a ovaj astro period će probuditi uspavane lidere u nama. Bićemo spremni da krenemo u realizaciju svih onih ciljeva koje godinama priželjkujemo da ostavrimo.

Vreme je da svu energiju usmerite u ono što jako želite, jer su zvezde na vašoj strani. Kao što smo već rekli, svi znakovi će osetiti boljitak, a naročito ova tri znaka.

Foto: Pixabay

Stiže moćan astro period

Ovan

S obzirom da je reč o vladavini Ovna, sasvim je jasno da će osobe rođene u ovom znaku primetiti značajnu promenu u životu. Pokrenite se, uložite dodatni napor i sve je moguće.

Rak 

Rakovi koji su do sad bili "uspavani" i bez motivacije postaju pravi lavovi spremni za borbu i ostvarivanje ciljeva. Ukoliko ste planirali pokretanje sopstevnog biznisa,  a tiče se komunukacija i rada na internetu, sada je pravo vreme.

Devica

Devicama sledi uspešan i lep period,  a naročito na polju ljubavi. Ukoliko ste u vezi, uživaćete u skladu i mirnim odnosima, dok će oni slobodni imati priliku da upoznaju osobu koja će ih posebno zaintrigirati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) pre dva dana imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija