• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2021

19:45 >> 19:46

OKIDAČI SREĆE! Ribe zadovoljstvo nalaze u PORODICI, za Vagu radost leži u PRIJATELJSTVU!

Horoskop

OKIDAČI SREĆE! Ribe zadovoljstvo nalaze u PORODICI, za Vagu radost leži u PRIJATELJSTVU!

Podeli vest

Šta najviše usrećuje vaš znak? Ovnu je sreća usko vezana uz osećaj slobode, za Raka pojam sreće je skladna porodica, a Device su najsrećnije kad mogu nekome da pomognu...

Ovan

Vole nove avanture sa partnerom pa može da postane čak i zavisan od erotskih poduhvata. Voli da proba nove stvari, da ide na nova putovanja i drži ih uzbuđenje i želja za novim iskustvima.

Bik

Da bi bio srećan i zadovoljan, Bik mora da ima osećaj sigurnosti u svemu što radi. On je praktičan i realan čovek koji čvrsto stoji na zemlji i koji se ne zanosi nerealnim planovima. Zna što želi i kako to želi. Materijalna sigurnost mu je na vrhu liste životnih prioriteta.

Foto: Shutterstock

Blizanci

Srećni su kad da razmenjuju ideje sa drugima, to ih mentalno pokreće i žele da čuju drugačije mišljenje od svog. Zato su jako srećni kada upoznaju nove ljude. Inspirisani su drugima da dožive neka zabavna iskustva i da iskoriste što život može da ponudi.

Rak

Porodica im čini veliko zadovoljstvo i sreću. Ne mogu da zamisle da rade bilo šta osim da brinu o svojoj porodici, to ih najviše usrećuje.

Lav

Pripadnik ovog vatrenog znaka voli da bude u centru pažnje i tad je najsrećnini. On voli da je uvek u pravu (čak i kad nije), obožava da prima komplimente na svoj račun, ali samo ako su iskreni. Ambiciozan je i nikad se neće zadovoljiti podređenim poslovnim položajem.

Foto: Shutterstock

Devica

Ako bismo mogli da ih opišemo u tri reči, to bi bile praktičnost, analitičnost i marljivost. Srećni su kada moraju da reše neki problem. Vole da reše neke zadatke i kad imate obaveze. Bitno je da je sve savršeno oko njih i onda nemaju razloga za brigu, ali taj savršeni mir je teško postići.

Vaga

Ovo su vrlo društveni ljudi, koji život ne mogu da zamisle bez prijateljstva. Česti izlasci, zabave do kasnih sati i upoznavanje novih lica je nešto što ih usrećuje. Ne podnose jednoličan život i predvidljivu rutinu, a najgore od svega im pada samoća, zbog koje mogu da budu duboko nesrećne.

Škorpija

Ne podnose prosečan život – uvek teže višim ciljevima u kojima mogu da iskažu veliku pronicljivost. Vrlo su ambiciozni i vole da budu na vrhu poslovne lestvice, pa ih usrećuje svaki uspeh vezan uz njihovu karijeru. Iskreni su i vole otvoreno dakritikuju kad uvide da neko u nečemu greši, ali ako su pogrešno shvaćeni biće jako nesrećni.

Foto: stocksnap.io

Strelac

Voli da zarađujete, ali i da troši novac. Jedino što nije u redu je što nemaju meru ni u čemu. Uvek idu „na veliko“. Nije bitno odakle novac dolazi, dok god ga dobijaju. Vole da rizikujete i uvek će pre odabrati da rade od kuće, a ne iz kancelarije. Vole svoju slobodu. Optimistični su i znaju da je kosmos na njihovoj strani i da će dobiti sve što zamislite.

Jarac

Imaju veliko poštovanje za porodicu i tradiciju. Bitne su im uspomene, proslave, porodični običaji. Rođendani svih bliskih ljudi se ne propuštaju, a i sami vole da slave svoj rođendan.

Foto: pexels.com

Vodolija

Najsrećniji je okružen prijateljima. Samoća ga jako pogađa i ne podnosi je. Oni se u svakom trenutku vole da osećaju korisnima, žele nešto da rade i stvaraju, ponekad i u ime boljeg sveta. Ne čudi što baš među njima ima mnogo inovatora, jer tako osećaju da su učinili dobro, a to ih baš veseli.

Ribe

Lako grade emotivne odnose sa drugima. Kada osete da nešto nije u redu sa porodicom ili bliskim ljudima, uznemire se. Imaju jako razvijenu intuiciju, pa dosta stvari predosete. Ne oklevaju da uzmu stvar u svoje ruke i da popriča o problemu, ako već ne može da ga reši. To ih smiruje i usrećuje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija