• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 2. JUL: Blizanci će biti zauzeti poslovno, a OVAJ ZNAK očekuje povoljan period za uživanje u dvoje u kućnoj atmosferi!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 2. JUL: Blizanci će biti zauzeti poslovno, a OVAJ ZNAK očekuje povoljan period za uživanje u dvoje u kućnoj atmosferi!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete se nesrećno zaljubiti u osobu koja predstavlja neku vrstu autoriteta. POSAO: Možete dobiti sjajnu ponudu za posao, ali vam fali entuzijazma. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Imaćete prilike za flert sa nekim s kim radite i inače imate poslovni odnos. POSAO: Ulazite u vrlo povoljan period za posao. Lako možete ostvariti sjajne prilike. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

Foto: Pixabay

Bikovi će imati prilike za flert 

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilika za ljubav, a od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. POSAO: Bićete vrlo zauzeti, što vam neće potpuno odgovarati, ali ćete na kraju biti srećni postignutim. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Iako obično niste previše pričljivi, danas ćete biti i to će vam doneti nove prilike. POSAO: Imaćete finansijske teškoće, moguće kašnjenje plate ili neočekivani izdaci. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Partner će biti loše volje, defanzivan i zatvoren, zbog čega bi valjalo da budete oprezni u komunikaciji. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

LJUBAV: Pozitivna energija privlači naklonost drugih, a vi je trenutno imate u izobilju. POSAO: Danas možete doneti presudne odluke i povući poteze koji će vam obezbediti napredak. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Moguće je putovanje sa voljenom osobom ili sa nekim koga doživljavate kao potencijalnog partnera. POSAO: Moguće je da ćete raditi nešto od kuće ili u vezi s kućom. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Povoljan period za uživanje u dvoje u kućnoj atmosferi. POSAO: Vrlo povoljan period, veliki obim posla koji vam dozvoljava da dokažete svoju vrednost. ZDRAVLJE: Problem sa leđima.

STRELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima, a pogotovo sa strancima. Neko od novih poznanika će vam se dopasti. POSAO: Moguće uspešno poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Osetićete entuzijazam jer ćete primetiti da u poslednje vreme imate više sreće u ljubavi. POSAO: Moguće je da će se desiti manja promena na radnom mestu. ZDRAVLJE: Slabije srce.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete nestrpljivi da definišete šta se tačno dešava u vašem ljubavnom životu, jer vlada haos. POSAO: Bićete ometeni problemima, sa nadređenima ili sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Bolja komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Sreća u vezi s novcem, pogotovo od posla i svake vrste pruženih usluga. Korist od obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljivi nervi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17