• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

05.08.2021

09:50

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NAS OČEKUJE U 2022. GODINI! Sve ide na bolje, a OVAJ ZNAK  će zaista imati mnogo sreće

Horoskop

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NAS OČEKUJE U 2022. GODINI! Sve ide na bolje, a OVAJ ZNAK će zaista imati mnogo sreće

Podeli vest

Istočni kineski kalendar podrazumeva da svakom godinom vlada jedna životinja, odnosno jedan znak iz kineskog horoskopa. Podsetimo se da je 2021. godina prema kineskom kalendaru počela 12. februara i nazvana je godina Metalnog Bika. Prema istočnjačkoj tradiciji Bik je mirna, samouverena i plemenita životinja, a govorilo se da ova godina posebnu sreću donosi odgovornim, vrednim i bistrim ljudima. Ali šta as očekuje u narednoj, 2021. godini?

Kineska Nova godina počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi na svakih 12 godina. Pod ovim znakom bile su 2010, 1998, 1986, 1974, 1962 godine. Ljudi koji su rođeni tokom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sledeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

Tigar se smatra za jednu vrlo agresivnu i nepredvidivu životinju, ali ublažiće ga element Vode koji donosi nežnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati dperiod dramatičnih promena.

Tigar je simbol velike energije i brzine, pa mnoge od nas može motivisati da krenemo u velike životn eavanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promenu na profesionalnom planu, započeće svoj biznis, daće otkaz ili će promeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inostranstvo.Vodeni Tigar vam donosti mnoge mogućnosti koje mogu učiniti da vaš život postane svetliji i zanimljiviji. Ne plašite se promena!

Foto: Pixabay

Kineski horoskop

Budite spremni da prihvatite nove prijedloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u sprovođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspešnog kraja. Na kraju, onima koji su aktivni, odlikuju se inicijativom i nekonvencionalnim pristupom rešavanju problema. U ovome će naročito biti uspešni oni koji su rođeni u znaku Tigra.

Tokom sledeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost zasvoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dosegnuti najveću sreću. Vodeni element simbolizuje kreativnost, pa ćete imati ideje i rešenja da ostavrite svoje snove.

U narednoj godini poboljšaće se i očvrsnuće porodični odnosi, a ovo je sjajna godina za venčanja i proširenje porodice. Oni koji su u vezui doživeće nove faze razvoja odnosa - sve ide na bolje.

Prema kineskom verovanju 2022. godina doneće najvišesreće rođenima u znaku Tigra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija