• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 23. AVGUSTA! Lavovi potpisuju VAŽAN UGOVOR, Devicama stižu PARE, a evo koji znak je na TESTU na POSLU

pexels.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 23. AVGUSTA! Lavovi potpisuju VAŽAN UGOVOR, Devicama stižu PARE, a evo koji znak je na TESTU na POSLU

Podeli vest

Saznajte šta vam donose zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u šestom polju donosi vam više poslovnih obaveza, ali i analizu dosadašnjih dešavanja. Bićete fokusirani na obaveze i u ovom periodu vam je posao najvažniji. Ovo je prilika da promenite neke radne navike na bolje. Fokusirani ste na detalje.

Ljubav - Ulazite u lep period za ljubav! Iako ćete biti okupirani poslom, imaćete važan susret. Osoba koju ćete upoznati će biti veoma privlačna i lako možete da se zaljubite. Ovo je period u kojem neko poznanstvo može da preraste u nešto više.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Venera ulazi u Vagu, pa ćete imati više poslovnih mogućnosti. Čak je moguće da budete u dilemi između dve ponude koje će vam biti primamljive. Imaćete važne razgovore oko finansija, ali jedno je sigurno, posao će krenuti napred.

Ljubav - Partner će biti u fazi kada analizira svaki vaš potez i zbog toga će biti nesporazuma. Ukoliko ste u braku, biće svađe zbog dece. Sa druge strane ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu analitičnu Devicu.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur i Mars donose vam pojačanu nervozu zog posla, koji će vas opterećivati i kada ste kod kuće. Posao će vam zauzimati dosta privatnog vremena i to će da se oseti. Potrebno je da budete staloženi i ne reagujete burno.

Ljubav - Konačno bolji period za ljubav! Imaćete više izlazaka na mesta javnog tipa i to će vam prijati. Ukoliko ste u braku, odličan je period za proširenje porodice. Privlačne su vam Vage.

Zdravlje - Osetljivo.

 

RAK

Posao- Prija vam pozicija planeta, pa ste otvoreni i direktni u komunikaciji sa ljudima koji vas okružuju. Na poslu imate jasne zahteve i takav pristup će vam pomoći u daljem periodu. Imaćete manje nesporazume, jer ne skrivate svoje namere.

Ljubav - Gajite emocije prema nekome koje potpuno drugačijeg temperamenta nego vi. To će vam biti privlačno i izazovno. Jedno je sigurno, vreme je da sa reči pređete na dela.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Nedelja koja je pred vama je odlična za finansije, ali to nije sve! Venera u Vagi ukazuje na važne razgovore koji će vam doneti poboljšanje poslovne situacije. Nedelja je odlična za potpisivanje ugovora i kraća putovanja.

Ljubav - Flert počinje od sredine nedelje, pa ćete biti oduševljeni izjavama ljubavi koje ćete dobijati. Iako vam se dopada neko ko je drugačiji od vas, poruke će vas raznežiti. Prijaju vam Vage i Bikovi.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Venera ulazi u Vagu, pa vas očekuje odlična zarada tokom sedmice. To je između i ostalog odličan dogovor za novac. Zbog Marsa i Merkura u vašem znaku ste analitični i dobro radite svoj posao. Oštri ste i ne pravite kompromise, ali ste spremni da se borite za ono što vam je važno.

Ljubav - U emotivnom smislu je najvažnije da budete iskreni jer je ovo period razotrkivanja tajni. Zbog toga je neophodno da budete iskreni prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Venera ulazi u vaše znak, što ukazuje da konačno počinjete bolje da se snalazite u svim segmentima svog života. Uz pomoć ličnog šarma ćete mnogo toga moći da ostvarite. Ono sa čim treba da budete oprezni su prevelika očekivanja.

Ljubav - Neočekivano ćete upoznati osobu koja će početi da vam bude interesantna. To je neko ko ima skrivene namere, ali će vam biti intrigantan. Venera vam donosi novu ljubav i flert. Bićete neodoljivi za osobe suprunog pola.

Zdravlje - Bolje.

 

ŠKORPIJA

Posao - Poslovna saradnja sa prijateljima vam odgovara i radićete na projektu koji će vam biti od koristi. Imate odličnu saradnju sa Devicama. Sunce u Lavu donosi vam pojačane ambicije i zbog toga ćete biti precizni, odgovorni i tačni.

Ljubav - Venera u polju tajni donosi vam intrige na emotivnom planu. Osetićete snažnu privlačnost prema osobi koja krije neku tajnu. Nije isključeno da ćete pristati na aferu sa nekim ko nije slobodan.

Zdravlje - Dobro.

 

STRELAC

Posao- Mars i Merkur u desetom polju donose vam puno obaveza na poslu. Imaćete manjak energije da se izborite sa svim obavezama. Od sredine nedelje dolazi manje olakšanje, pa ćete dobiti prijateljsku podršku za projekte koji su vam važni.

Ljubav - Neko ko je veoma ambiciozan, pojavio se u vašem životu neočekivano i to će vam biti zanimljivo. Iako će to po temperamentu biti drugačija osoba nego vi, svakako će vam biti zanimljivo. U ovom periodu ljubav se rađa iz prijateljstva.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

JARAC

Posao - Dobra pozicija planeta donosi vam pomak na poslu. Uspećete da realizujete svoje ciljeve, a možda čak i da napredujete u karijeri. Ovo je kreativan period koji treba da iskoristite za posao.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam flert na poslu. Upoznaćete ambicioznu i atraktivnu osobu koja zna šta hoće u životu. To će vam biti primamljivo.

Zdravlje - Odlično.

 

VODOLIJA

Posao - Pred vama je odlična nedelja za kontakte sa inostranstvom i putovanja. Na poslu imate priliku da zaradite veći novac i povoljan je period za sponzorstva. Ukoliko imate nasledstvo, sada je prilika da rešite to pitanje.

Ljubav - Najbolje bi bilo ako biste mogli da otputujete sa partnerom. Odnosno, promena sredine je neophodna za bilo kakav odnos. Primamljive su vam osobe o kojima možete da maštate iz daleka.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao - Niste u najboljem elementu, jer planete u Devici testiraju vaše radne sposobnosti. Imaćete česte sukobe sa pretpostavljenima jer ćete odbijati da čujete bilo kakvu istinu, sem one koja vama odgovara. Nepovoljna sedmica za završavanje poslova.

Ljubav - Očekuje vas iznenadno poznanstvo. To je jedna osoba koja je poznata javnosti ili radi javni posao. Iako nije dobra nedelja za početak romanse, poznanstava će itekako biti. Ukoliko ste u braku, očekuje vas nerazumevanje.

Zdravlje - Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija