• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

20.09.2021

07:00

HOROSKOP ZA 20. SEPTEMBAR - VAGE čuvajte zdravlje, LAVOVE očekuje ljubavni uspon, dok ovi ZNAKOVI će imati problema na poslu!

Horoskop

HOROSKOP ZA 20. SEPTEMBAR - VAGE čuvajte zdravlje, LAVOVE očekuje ljubavni uspon, dok ovi ZNAKOVI će imati problema na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju!

OVAN
LJUBAV: Ono što je kod vas u početku možda privlačno može s vremenom da ošteti odnos. POSAO: Nećete biti naročito produktivni. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

Foto: Pixabay

Horoskop

BIK
LJUBAV: Ljubav vam danas neće biti najbitnija, već ćete težiti ostvarenju drugarskih kontakata. POSAO: Problemi i opterećenost situacijom. ZDRAVLJE: Nemojte se previše forsirati.

BLIZANCI
LJUBAV: Možda ćete doživeti novu ljubav ili će vas partner iznenaditi. POSAO: Imaćete problema pri obavljanju posla ili probleme sa podređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: I dalje ćete biti nezadovoljni nekim dešavanjima u ovoj sferi. Loše raspoloženje. POSAO: Naići ćete na neke prepreke i probleme. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Pixabay

Horoskop

LAV
LJUBAV: Danas ćete doživeti mnoge emotivne uspone i padove. POSAO: Možda ste imali problema da ostvarite ciljeve u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Obavite sistematski pregled.

DEVICA
LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete trpeti u poslu zbog loših odnosa ili neprijatnih saradnika i klijenata. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Lako su moguće preterane reakcije sa vaše strane, koje će uneti nemir u odnos. POSAO: Zadovoljni ste ostvarenim, i zbog toga biste mogli da se ulenjite. ZDRAVLJE: Lošije.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće nerazumevanje u odnosu, razlika temperamenata i verbalna oštrina na obe strane. POSAO: Moguć rad u medijima. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

Foto: Pixabay

Horoskop

STRELAC
LJUBAV: Ljubavni život vam danas neće biti prioritet. Vodite računa da ne donesete pogrešnu odluku. POSAO: Imaćete problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Mrzovoljni ste, i to raspoloženje će vam uništiti sve prilike. POSAO: Problemi sa nadređenima ili promene u karijeri. Blokada. ZDRAVLJE: Lošijeg ste zdravlja.

VODOLIJA
LJUBAV: Nećete moći da nađete zajednički jezik sa partnerom. POSAO: Moraćete da čekate na neke stvari koje su delovale sigurno, a sad se otežu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati nikakvih prilika u ovoj sferi. Ako ste već u vezi, bićete nezadovoljni situacijom. POSAO: Problemi sa prevoznim sredstvom. ZDRAVLJE: Nestabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija