• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 31. JANUARA! Ovnovima SUDBINSKI susret, Rakovima nove ŠANSE na poslu, a evo ko će ostvariti ono što ŽELI

pexels.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 31. JANUARA! Ovnovima SUDBINSKI susret, Rakovima nove ŠANSE na poslu, a evo ko će ostvariti ono što ŽELI

Podeli vest

Saznajte šta vam proučuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars ulazi u Jarca, tako da će posao postati vaša glavna preokupacija u ovom periodu. Merkur i Venera su retrogradni, tako da ne treba da očekujete neke važne pregovore, jer se sve odlaže, ali ćete više biti u obavezi da se fokusirate na posao.

Ljubav - Mars i Venera u konjukciji donose vam sudbinski susret sa nekim ko će u vama probuditi snažna osećanja. Upoznaćete nekoga ko će vas snažno fizički privući, pa ćete romansu započeti iz strasti. Sa druge strane, retrogradna Venera stvara vam konfuzna osećanja jer se prisećate prošlosti.

Zdravlje - Bol u kostima.

 

BIK

Posao - Mars ulazi u Jarca, pa dolazi do poboljšanja na radnom mestu. Konačno ćete imati više energije da se borite sa problemima na poslu. Retrogradna Venera i Merkur usporavaju vam finansijsku situaciju. Ne očekujte neki veliki pomak, ali ćete uspeti više da se fokusirate na ono što vam je važno.

Ljubav - Mars i Venera donose vam, putovanje sa osobom do koje vam je stalo. Isto tako, ukoliko ste slobodni sledi vam strastveni susret koji će vam pomeriti tlo pod nogama. Spremite se za više strasti u odnosu sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur se vraća u Jarca, pa treba da imate u vidu da ćete morati više pažnje da obratite na novac. Nije dobar period za bilo kakva ulaganja. Pogrešan je period u godini za podizanje kredita. Trošite novac kao da se neće potrošiti. Na poslu ćete imati konfrontacije sa zaposlenima usled nerazumevanja.

Ljubav - Ušli ste u dobar period za ljubav i nova poznanstva. Jupiter u Ribama unosi novu vedrinu u odnose sa osobama do kojih vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, imaćete zanimljivo poznanstvo preko posla.

Zdravlje - Slabije.

Saznajte šta vas čeka od juna do decembra 2022. godine.

 

RAK

Posao - Jupiter u Ribama donosi vam nove poslovne šanse. Iako je Merkur retrogradan i pregovori su otežani, to ne znači da nečete čuti povoljne vesti. Ipak, sa Marsom u Jarcu očekujte ubrzan tempo i više obaveza.

Ljubav - Ukoliko ste u braku, odnos će biti klimav zbog rasprava oko novca. Ako ste slobodni, možete lako da upoznate jednu razvedenu osobu. Imaćete poznanstva koja će vam promeniti život.

Zdravlje - Lošije.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Ulazak Marsa u Jarca i povratak Merkura u isti znak ukazuje da će vam naredna nedelja btii napornija na poslu. Očekuje vas ubrzan tempo, a može lako da se desi da radite više poslovna istovremeno. Ukoliko imate poslovnog partnera, imajte u vidu da ima više problema nego što znate.

Ljubav - Kriza u ljubavi je prisutna, ali je na vama kako ćete taj odnos da se odvija. Ne možete samo da kritikujete partnera, potrebno je više razumevanja. Biće nesuglasica oko finansija, tako da nije pravi period za rasprave. Probajte da ostanete suzdržani.

Zdravlje - Osetljivo.

Saznajte đta vas očekuje u prvoj polovini 2022. godine klikom na ovaj link.

 

DEVICA

Posao - Zbog retrogradnog Merkura ste usporeni i sve vas mrzi. To nije čudno jer vaša planeta ide unazad i svega vam je preko glave. Najradije biste menjali posao ali sada nije pravi trenutak.

Ljubav - Jupiter i Neptun vam donose nova poznanstva i bolje vam je na emotivnom planu nego na poslu. Držite se partnera u ovom period jer je u boljoj fazi nego vi. Nemojte da ga opterećujete sa poslom.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Iako je Venera retrogradna, dobar aspekat između Marsa i Jupitera može da vam donese samostalni projekat. Mnoge Vage će u ovom periodu raditi od kuće. Najveći novac ulagaćete za potrebe doma.

Ljubav - Mars ulazi u Jarca, pa očekujte više nesuglasica sa partnerom. To će btii kombinacija strasti i ljubomore, pa treba da se pripremite za turbulentan period.

Zdravlje - Lošije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars ulazi u Jarca, pa se povećavaju vaše šanse za pregovore. Jupiter u Ribama donosi vam odličnu zaradu. Ovo je odlična nedelja za kraća putovanja. Iako je Merkur retrogradan, on vam neće doneti mnogo nevolja izuzev porodičnih briga.

Ljubav - Očekuje vas intenzivno dopisivanje sa jednom osobom koja će biti otvoena prema vama. Iz takve konverzacije rodiće se flert, a iz flerta romansa.  Pojačana komunikacija preko društvenih mreža.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Kako je Venera retrogradna situacija na poslu se ne pomera napred, ali to ne treba da vas brine, jer krajem meseca dolazi do razrešanja. Mars ulazi u Jarca, pa ćete biti finansijski stabilni. Stiže vam novi izvor zarade ili dodatni posao.

Ljubav - Retrogradni Mekrur doprinose da pričate sa osobama iz prošlosti. To nije dobar potez jer od takvog pomirenja nema budućnosti. Javljaju vam se Vodolije, a uskoro će i Jarčevi.

Zdravlje - Bolje.

 

JARAC

Posao - Mars ulazi u vaš znak, pa vam donosi ulaganje veće inicijative i borbenost. Konačno ćete skupiti energiju da ostvarite ono što želite, pa čak po cenu nesalaganja sa drugima. Očekujte manji dobitak, ali biće većih troškova.

Ljubav- Venera ja na vašoj strani, pa vam donosi romantična osećanja. Imaćete strastvenu vezu sa osobom koju ste upoznali verovatno već u protekloj godini. Taj odnos će napredovati, pa će biti dosta strasti, ali i ljubomore.

Zdravlje - Više se odmarajte.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Mars i Venera u davanaestom polju donose vam tajne planove i informacije koje ćete verovatni saznati. Na vašem poslu ništa trenutno nije onako kako deluje da jeste i morate da budete oprezni sa poklanjanjem poverenja.

Ljubav - Sunce u odnosu sa Saturnom donosi vam zahlađenje odnosa sa voljenom osobom, ali i povišenu dozu odgovornosti.  Nije vreme za rasprave jer se menjate kao osoba i nikome ne možete da opišete kroz kakve psihične promene prolazite.

Zdravlje -  Slabo.

 

RIBE

Posao Ulazak Sunca u Vodoliju stvara nepoverenje u odnosima na poslu. Imate utisak da vam neko radi iza leđa i to nije daleko od istine. Ušli ste u povučeniju fazu kada biste najradije išli na odmor. Retrogradni Merkur uslovljava nestabilan odnos sa poslovnim partnerom.

Ljubav  - Nazadno kretanje Merkura unelo je zabune u vaš odnos sa partnerom. Polažete nade u odnos sa nekim ko vam je prijatelja, a sve to može da bude pogrešno. Venera je takođe retrogradna, pa se poigrava sa vašim osećanjima.

Zdravlje - Dobro. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija