• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.01.2022

19:11

NIKAKVI LJUBAVNICI! Osobe rođene u ovim znacima su loši tokom vrele akcije!

Horoskop

NIKAKVI LJUBAVNICI! Osobe rođene u ovim znacima su loši tokom vrele akcije!

Podeli vest

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znacima uglavnom gledaju da je njima lepo. Uopšte ne mare kako se drugi osećaju

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Njihov mozak ne može da se opusti čak ni za vreme se*sa. Muškarci rođeni u ovom znaku vole da se hvale i uvek su spremni za akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih se*s traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina žena koje su rođene u ovom znaku su dobre u krevetu. One vole kada se partner posveti dugoj predigri.

Foto: Shutterstock

Muškarci rođeni u znaku blizanaca su uvek za akciju


Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca po pravilu su avanturstičkog duha i vole da eksperimentišu. Kod žena je situacija totalno drugačija - one vole tradicionalizam bez mnogo odstupanja. Dakle, muškarci tragaju za osobom koja je spremna da proba nešto novo, ponekad i perverzno i uzbudljivo, a ako to ne pronađu nestaje želja i trude se da pobegnu što pre. Žene, pak loše reaguju na napadne muškarce i traže siguran i opušten se*s.

Ribe

Ribe su veoma emotivne, gaje duboka osećanja, ali često u seksu znaju da budu veoma loše. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna, a prizivaju i sadizam jer su u suštini mazohisti. Zbog tog ekstrema često im je teško da nađu adekvatnog partnera za kvalitetno vođenje ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 2 godine

Dodati i Device, hladne i proračunate, uglavnom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija