• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

05.02.2022

11:34

OVIM ZNAKOVIMA ĆE FEBRUAR BITI USPEŠAN! Stižu PARE, ljubav, ali i neočekivani SUSRETI - proverite da li ste među njima

Freepik.com

Horoskop

OVIM ZNAKOVIMA ĆE FEBRUAR BITI USPEŠAN! Stižu PARE, ljubav, ali i neočekivani SUSRETI - proverite da li ste među njima

Podeli vest

Februar je stigao, a planete konačno idu napred, tako da Merkur, koji je kvario naše planove konačno ide ka Vodoliji, a na nama je da realizujemo sve što nismo mogli u januaru

Jupiter, planeta sreće i blagostanja ušla u Ribe nakon 12 godina i tu će se zadržati do 11. maja. Pripadnici znaka Ribe će ostvariti svoje snove i dobiti prilike koje su čekali godinama. Ovo je veoma posebna godina, a u feberuaru konačno kreće ostvarivanje tih želja. 

Saznajte da li vam stiže novac do 13. februara klikom na ovaj link.

Jarčevi, zbog uticaja Marsa i Venere na znaju kako da se ponašaju jer im se toliko toga dešava odjednom, da prvi put veruju da sudbina postoji. Tako da, dragi Jarčevi prepustite se sudbinskom uticaju planeta koje vam pre svega donose pravu ljubav.

Foto: Freepik.com

Horoskop

Bikovima je februar veoma važan mesec zbog uticaja Marsa i Venere iz Jarca i Urana iz njihovog znaka. To podrazumeva da ćete imati prilike koje se pružaju jednom u životu, ali se nadajte i velikim promenama. Ništa se neće pomeriti na bolje ako se vi ne budete menjali.

Devicama nakon retrogradnog Merkura prija raspored planeta, pa možete da očekujete više kreativnosti i posla koji volite. Imaćete mogućnost da zaradite na osnovu nečega što vam je dosad možda bio samo hobi. Takođe, ukoliko ste dama, možete lako da radite na proširenju porodice.

Ono što je najvažnije u februaru jeste da ljubav kuca na vrata svih horoskopskih znakova, a to je jedna od najvažnijih promena u odnosu na januar mesec.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija