• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.03.2022

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 8. MART: Škorpije će LAKO NAĆI LJUBAV, a ovom znaku se smeši NEOČEKIVANI DOBITAK!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 8. MART: Škorpije će LAKO NAĆI LJUBAV, a ovom znaku se smeši NEOČEKIVANI DOBITAK!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN

LJUBAV: Dobre okolnosti će doprineti da imate više prilika za ljubav, samo treba da ih iskoristite. POSAO: Možete ostvariti rezultate u svemu kreativnom. ZDRAVLJE: Usporena probava.

BIK 

LJUBAV: Vaša pažnja će biti potpuno usmerena na ljubav, zbog čega ćete privući prilike u ovoj sferi. POSAO: Vaš prijatan izgled i ljubaznost mogli bi da vam pomognu u karijeri. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Problemi iz drugih sfera oduzeće vam energiju i nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Doživećete izvestan zastoj, moguće su i greške zbog loše koncentracije. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u krugu prijatelja. POSAO: Moguća je zarada od posla, ali i neočekivani dobitak, bonus ili neka druga finansijska infuzija. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

LAV

LJUBAV: Doživećete prijatne događaje, ali nemojte previše očekivati. POSAO: Povoljan period za učenje novih stvari i dodatno obrazovanje u cilju napredovanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko čiji vam temperament ne odgovara i čije emocionalne apetite nećete moći da zadovoljite. POSAO: Loš odnos sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će u vaš život ponovo ući neko iz prošlosti ili ćete se vratiti staroj ljubavi. POSAO: Uspeh u oblastima koje zahtevaju rad sa ljudima i dobre međuljudske odnose. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION 

LJUBAV: U ovom periodu vam je lako da pronađete ljubav, sve što treba da uradite je da izađete među ljude. POSAO: Manji problemi u procesu rada, inače solidna situacija. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Pixabay

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu zanimljivih ili vrlo pametnih osoba sa iskustvom. POSAO: Dobri uslovi rada, inspiracija i dobri međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Pozitivan trend se nastavlja, bar kada je ljubav u pitanju. POSAO: Ovo je period odricanja i štednje, treba da se naučite kako da funkcionišete s minimalnim sredstvima. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete u društvu nekoga ko će vas naučiti kako da usporite i nađete vremena da uživate u životu. POSAO: Moraćete da ponovite neke korake ili sve proveravate tri puta. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Zahlađenje u ljubavnom odnosu, pre svega zbog nekih okolnosti života. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili napredak na poslu, kao i promena uslova rada. ZDRAVLJE:  Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17