• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.03.2022

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 29. MART! Strelac će se osećati kao PAS NA LANCU, a ovaj znak će sresti NOVU LJUBAV!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 29. MART! Strelac će se osećati kao PAS NA LANCU, a ovaj znak će sresti NOVU LJUBAV!

Podeli vest

U ovom periodu ćete upoznati neke nove osobe i biti vrlo društveni, zbog čega možete lako nalaziti prilike za ljubav. Sve to ako ste rođeni u znaku Lava...

OVAN 

LJUBAV: Čeznućete za fizičkim kontaktom sa nekim, ali okolnosti će vam uskratiti mogućnost da se to dogodi. POSAO: Problemi sa nadređenima ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK  

LJUBAV: Ne treba ništa dobro da očekujete od današnjeg dana. Najbolje je da sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Imaćete problema da nametnete svoj autoritet. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je i suviše posesivan za vas. To neće biti dobra kombinacija. POSAO: Kvar sredstava za rad i drugi problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Treba da poradite na konstruktivnoj komunikaciji sa partnerom, da bi vaš ljubavni odnos cvetao. POSAO: Mogu vas brinuti izvesni problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo.

Foto: Freepik.com

Za Rakove problemi u sferi finansija

LAV 

LJUBAV: U ovom periodu ćete upoznati neke nove osobe i biti vrlo društveni, zbog čega možete lako nalaziti prilike. POSAO: Problem sa nadređenima i osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Gastritis.

DEVICA 

LJUBAV: Danas nećete naći novu ljubav, ali možete sresti nekog iz prošlosti ko će vas ponovo zainteresovati. POSAO: Rad u sferi pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA 

LJUBAV: Nećete biti uobičajno tolerantni jer ćete danas biti vrlo nezadovoljni. POSAO: Problem u partnerskom poslu. Moguća finansijska šteta. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

ŠKORPION 

LJUBAV: Mogu se probuditi negativne emocije, pogotovo kod partnera. Ovo nije povoljan dan za ljubav. POSAO: Promenljiv uspeh, pogotov ako se bavite administracijom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

Strelac se oseća kao pas na lancu, ali je partner tu da pomogne

STRELAC 

LJUBAV: Osećaćete se kao pas na lancu, zbog čega ćete biti vrlo frustrirani ali partner će vam pomoći. POSAO: Imaćete utisak da ste blokirani i da ništa ne zavisi od vas. ZDRAVLJE: Bolje se hranite.
 
JARAC  

LJUBAV: Nestabilnost i manji problemi koje ćete verovatno uspeti da prebrodite ako ne budete preterano reagovali. POSAO: Možda primate kritiku od nadređenih. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas se nemojte nadati da ćete naći ljubav, a ako ste u vezi mogući su problemi koje ćete vi skriviti. POSAO: Moraćete da vratite dugove ili ćete imati neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Loše.

RIBE 

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate nekoga novog, ali taj odnos će se više kretati prema prijateljskom nego romantičnom. POSAO: Izvesno pogoršanje kada su u pitanju uslovi rada. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija