• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2022

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 6. APRIL: Ovnovi će patiti od manjka energije, a OVAJ ZNAK očekuje napredak u karijeri!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 6. APRIL: Ovnovi će patiti od manjka energije, a OVAJ ZNAK očekuje napredak u karijeri!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Moguća je svađa sa bliskom osobom zbog toga što joj ne poklanjate dovoljno pažnje. POSAO: Patićete od manjka energije, zbog čega će vas obeaveze u vezi posla nervirati. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

BIK 

LJUBAV: Doživećete intenzivne emocije, ali moguće je I da budete povređeni jer ovo nije povoljan dan za ljubav. POSAO: Novčani gubitak ili neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Osoba koja je pored vas mora biti vrlo slobodnih shvatanja I inteligentna. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. Ako ste već sa nekim u sporu, okolnosti vam neće ići na ruku. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Foto: Pixabay

Blizanci će biti skloni infekcijama

RAK

LJUBAV: Očekujte dešavanja, uglavnom pokrenuta od strane partnera, ali mogući su I problemi u ovoj sferi. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni situacijom u toj sferi. ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV 

LJUBAV: Okolnosti vam trenutno idu na ruku, ali to će se uskoro promeniti pa sačekajte svoju priliku. POSAO: Karijera će vam napredovati, pogotovo ako radite u privatnom sektoru. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola I lak dogovor. Harmonija na više različitih nivoa. POSAO: Moguće je da ćete poslovati sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VAGA 

LJUBAV: Partner će biti neraspoložen, a samo vi ćete moći da popravite njegovo ili njeno raspoloženje. POSAO: Uspeh zahvaljujući nekim društvenim vezama I poslovnom kontaktima. ZDRAVLJE: Vaša jaka energija vam čuva zdravlje.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vas danas proganjati neke vaše greške iz prošlosti. POSAO: Moguće šteta, pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi novca, što vam nije potrebno u ovom periodu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

STRELAC 

LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji su u vezi kao I za one koji su u potrazi za ljubavlju. POSAO: Moguć napredak u karijeri kao I uspešno poslovno putovanje ili poslovanje sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

JARAC

LJUBAV: Nalazite se u umereno povoljnom period za ljubav pa ne treba da imate prevelika očekivanja. POSAO: Ako očekujete novac, možete da dobiti danas. Na pragu ste povoljnog perioda za finansije. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Partner će biti posesivan, zbog čega biste mogli da imate problema u ovoj sferi. POSAO: Pazite kako ulažete novac, ne budite impulsivni sa istim. Logistički problemi. ZDRAVLJE: Moguća prehlada disajnih puteva ili zubobolja.

RIBE 

LJUBAV: Moguća je komunikacija s nekim ko vas privlači, flert ili razmena komplimenata. POSAO: Imate potrebu da dokažete svoju vrednost, ali loš odnos sa nadređenima bi mogao da vas osujeti u tome. ZDRAVLJE: Neuralgija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija