• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

07:10

NAJMOĆNIJI ASTRO DATUMI POČETKOM MAJA! Iskoristite dobar položaj PLANETA  - ovo su ključni PERIODI

Freepick

Horoskop

NAJMOĆNIJI ASTRO DATUMI POČETKOM MAJA! Iskoristite dobar položaj PLANETA - ovo su ključni PERIODI

Podeli vest

I dok čekamo 10. maja kada Jupiter, planeta sreće ulazi u Ovna, a Merkur kreće retrogradno u Blizancima, astrolozi tvrde da su prede nama veoma važni datumi koje treba da iskoristimo

04.05.2022.

Mesec u Blizancima u trigon Saturnom u Vodoliji

Ovaj trigon nam doprinosi osećaj odgovornosti, organizacioni talenat, osećaj dužnosti. Pažljivo i osećajno sledimo ciljeve. Mogli bismo dobiti dobar odgovorni posao. Pored sesktila sa Sturnom Mesec pravi i kvadrat sa Neptunom u Ribama. Ovj aspekt nam  može izazvati sanjivo raspoloženje, pasivan stav, sklonost samoobmani, neravnotežu, preosetljivost, oslabljen instinktivni život. Mogli bismo se i izgubiti u željama.

04.05.2022.

Mars u Ribama sekstil Uran u Biku

Mars i Uran nam daju veliki polet za akciju i upornost, izuzetnu energiju, entuzijazam, naporan rad i impulsivnost. Imamo brz, živahan duh, tehničku veštinu, nagon za slobodom i mnogo ideja. Želimo da uradimo nešto izuzetno. Nešto što je neuobičajeno i drugačije od drugih. Napetost u ljubavnim vezama i moguci prekidi i svđe sa partnerima.

Foto: Freepick

Horoskop

05.05.2022.

Sunce u Biku u konjukciji sa Uranom u Biku

Konjunkcija između Sunca i Urana je sazvežđe povećane individualnosti. Za to vreme čovek ne voli da bude podređen. Umesto toga, jedan teži da bude drugačiji od drugih. Što se ljubavi tiče, ovo može biti srećan trenutak u kratkom roku, ali ove veze obično ne traju dugo. Autoritet nije na snazi zato idite sa linijom manjeg otpora za vreme trajanja ovog tranzita, pišu Astrousluge.com

 

06.05.2022.

Merkur u Blizancima u sesktilu sa Venerom u Ovnu

Ovaj sekstil nas čini ljubaznim, veselim, stimulativnim, prijateljskim, elokventnim i prilagodljivim. Skloni smo likovnoj umetnosti. Pojavljuje se naša kreativna energija, kao i naš smisao za dizajn. Na snazi su  aktivna mašta, uzbuđenje, lakoća  i inspiracija.

Foto: Freepick

06.05.2022.

Sunce u Biku u sesktilu sa Mesecom u Raku

Komunikacija između muškog ( Sunce) i ženskog (Mesec) principa je sjajna. Emotivnost će se videti sa obe strane i svi će je iskreno pokazivati. Tokom ovog perioda svuda se osećamo kao kod kuće. Rodbina i prijatelji su od pomoći, pa im se treba obratiti, ali brzo jer, nažalost, ovaj aspekt  ne traje dugo.

 

07.05.2022.

Sunce u Biku u sesktilu sa Marsom u Ribama

Sektil između Sunca i Marsa daje nam visoku energiju i moć, aktivnost, snagu volje, hrabrost i samopouzdanje. Možemo voditi druge. Mogla bi se preuzeti velika odgovornost. Tokom ove konstelacije mi ne tražimo, mi naređujemo. Na snazi je jačina nase volje i izdržljivosti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija