• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 16. DO 23. MAJA! Spremite se za POTPUNO POMRAČENJE MESECA - kraj i novi POČETAK  - Ovnovi blistaju, a ovaj znak dobija NOVU POSLOVNU šansu

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 16. DO 23. MAJA! Spremite se za POTPUNO POMRAČENJE MESECA - kraj i novi POČETAK - Ovnovi blistaju, a ovaj znak dobija NOVU POSLOVNU šansu

Podeli vest

Početak nedelje koja je pred nama je u znaku punog Meseca u Škorpiji (16. maj), koji transformiše i donosi novi ciklus promena

OVAN

Posao - Retrogradni Merkur u trećem polju vam otežava pregovore, ali ujedno Jupiter donosi sreću, pa za vas ipak nema nemogućih ciljeva. Venera u aspektu sa Jupiterm donosi vam lepu priliku za zaradu, ali i vredne poklone. Imaćete pozive i razgovore koji ne vode ničemu zbog retrogradnog Merkura.

Ljubav - Venera u vašem znaku čini vas harizmatičnim, privlačnim i zaljubljivim. Imaćete više ponuda za ljubav, a nije isključeno da ćete se zaljubiti. U ovom periodu možete da imate susret koji će da vam promeni život.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Venera u Ovnu donosi vam ubrzan tempo na radnom mestu. Ono što će vas iritirati što imate velike ambicije, a ujedno se plašite promena koje nemirnovno dolaze. Nije isključeno da ćete dobiti novu poslovnu ponudu o kojoj ne smete da govorite. Uzbudljiv period na radnom mestu.

Ljubav - Imate tajnu simpatiju. Neko će vam otkriti svoja osećanja i to će vas emotivno probuditi. Skloni ste tajnim avanturama iza zatvorenih vrata.

Zdravlje -  Dobro.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao - Retrogradni Merkur i Mars u Ribama kvare vaše planove, pa pravite pogrešne procene. Ono što je dobro u ovom periodu jeste podrška koju dobijate od prijatelja. Možete da se oslonite na Ovna.

Ljubav - Jupiter u Ovnu pravi potpuni zaokret u ljubavi. Iz jednog iskrenog prijateljstva rađa se ljubav o kojoj ste maštali. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaćete novo poznanstvo koje će im promeniti život.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Jupiter u Ovnu gura vas napred koliko god da vam se ne radi. Jedno je sigurno, od odmaranja nema ništa jer vas očekuje ubrzan tempo u kojem ćete morati da smišljate rešenja za poslovne probleme.

Ljubav - U ljubavi i dalje fantazirate, ali to će ubrzo da se promeni jer ćete morati da donesete konkretnu odluku. Neko ko je ambiciozan će pokušati da vas osvoji na brzinu.

Zdravlje - Umor zbog posla.

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Retrogradni Merkur donosi vam finansijske probleme. Tačnije, novac koji očekujete će verovatno okasniti. Sunce u Biku donosi vam stresna period, pa vam na poslu sve deluje teže nego što jeste.

Ljubav - Venera u devetom polju donosi  vam ljubav na putovanju. Ne bi bilo loše da isplanirate zajedničko putovanje. Što budete dalje od kuće, period će biti uzbudljiviji.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur utiče na sve vaše poslovne aktivnosti, pa ćete utideti da vam je teško da se koncentrišete na bilo šta važno. Nerazumevanje na radnom mestu će biti posledica ovog retrogradnog uticaja, tako da ne treba da vas iznenadi usporavanje svega što vam je važno na poslu.

Ljubav - Razotkrivate neke partnerove crte ličnosti koje vam ne odgovarju. Suština je da prihvatite da nije sve idealno i počnete realnije da sagledavate neke situacije.

Zdravlje - Osetljivo.

 

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Venera u Ovnu donosi vam dinamičnu nedelju. Položaj Jupitera i Venere je dobar ako se bavite javnim poslom. Mars i Neptun u šestom polju upozoravju vas na prevare na poslu. Imate saradnike koji nisu onakvi kakvi se predstavljaju da jesu.

Ljubav - Mars u Ribama doprinosi tome da isplivavaju razne skrivene stvari u odnosu sa partnerom. Zbog Venere u Ovnu će biti i otvorenog flerta. Zanimljivo je da ćete ovih dana baciti oko na osobu koja je poznata javnosti.

Zdravlje - Glavobolje.

Spremite se za pomračenje krvavog Meseca u Škorpiji 16. maja.

 

ŠKORPIJA

Posao -  Već sutra, 16. maja očekuje vas pomračenje krvavog punog Meseca u vašem znaku, tako da je sigurno da se nalazite na prekretnici. Odluke koje budete donosili uticaće na sve buduće događaje. Jupiter i Venera u Ovnu donose vam iznenadnu, novu poslovnu ponudu.

Ljubav - Venera u Ovnu ubrzala je dešavanja na emotivnom planu. Neko koga poznajete preko posla će se pojaviti u vašem životu i to će biti iznenađenje. Ako ste mislili da vam je emotivni život monoton, planete u Ovnu će to brzo da promene.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

STRELAC

Posao - Venera u Ovnu donosi vam brza dešavanja na poslu. To ujedno znači i nove šanse. Nakon mrtvog peiroda u kojem se sve sporo odvijalo, imaćete prilike da napredujete brže nego što mislite. Ono što je super jeste što će vaša kreativnost doći do izražaja, pa ćete spojiti lepo i korisno.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam brzo zaljubljivanje! Ukoliko ste u vezi, lako možete da odlučite da proširite porodicu. Slobodni pripadnici vašeg znaka upoznaćete novu osobu na mestu javnog tipa. Prihvatite poziv za zabavu.

Zdravlje - Bolje.

 

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur donosi vam odlganje nečega na poslu što ste mislili da ćete realizovati do kraja maja. Jupiter i Venera ukazuju da se bavite pitanjem stana, ali nije najbolji momenat za ulaganje novca. Potrebno je da menjate svoj dosadašnji sistem rada ako želite da se pomerite sa mrtve tačke.

Ljubav - Venera u Ovnu vam ne prija. Imaćete poznanstvo sa osobom koja je direktna, konkretna i ambiciozna. To se kosi sa vašom potrebom da u odnosima idete polako.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Pun Mesec u Škorpiji 16. maja jeste okidač za velike promene na poslu,tako da treba da budete spremni za novi ciklus. Venera i Jupiter donose vam pomoć pri pregovorima, tako da ćete ipak čuti i lepe vesti. U poziciji ste da ubedite druge u svoje stavove.

Ljubav - Venera u trećem unosi više dinamike u odnos sa voljenom osobom. Ne bi bilo loše da isplanirate kraće putovanje. Ukoliko ste slobodni, jedan Ovna će vas iznenaditi svojim porukama.

Zdravlje - Dobro.

RIBE

Posao - Jupiter i Venera u drugom polju donose vam profit u nedleji koja je pred vama. Pomračenje Meseca u Škorpiji sutra, 16. maja, za vas će takođe biti prekretnica da donesete važnu odluku u vezi putovanja ili nekih životnih principa. 

Ljubav - Retrogradni Merkur vam ne odgovara, pa ste se vratili na prošlost. Obnavljate kontakte sa nekim ko vam je mnogo značio u prošlosti, a to može da bude greška. Budite oprezni do juna meseca.

Zdravlje - Slabije. 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija