• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 23. DO 30. MAJA! Mars u Ovnu - sila se BUDI! Ovnovima velike PROMENE, Rakovima STRES, a evo ko može da promeni SOPSTVENU SUDBINU

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 23. DO 30. MAJA! Mars u Ovnu - sila se BUDI! Ovnovima velike PROMENE, Rakovima STRES, a evo ko može da promeni SOPSTVENU SUDBINU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Ulazak Marsa u vaš znak prestavlja ogromnu promenu, pa ćete raditi više stvari istovremeno. Nedelja koja je pred vama je dinamična, a prijaće vam ubrzan tempo. Retrogradni Merkur nepovoljno deluje na novac, pa se čuvajte pogrešnih ulaganja.

Ljubav  -Venera u Ovnu u aspektu sa Saturnom donosi vam priliku da odnos koji imate podignete na viši nivo. To može čak biti razgovor o braku ili zajedničkom životu. Veoma ste privlačni za osobe suprotnog pola.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Planete u dvanaestom polju ukazuju da se mnogo toga dešava iz zatvorenih vrata, tako da imate mnoštvo planova koje tek treba da realizujete. Retrogradni Merkur vas vraća na stare kontakte koje obnavljate, ali se čuvajte lažnih obećanja.

Ljubav - Mars ulazi u Ovna, pa vas očekuju razna iznenađenja u emotivnom smilu. Neko će se prilično potruditi da vas osvoji ali na način koji vam nije poznat. Neko ima skirvene namere prema vama, ali ćete uskoro saznati o kome se radi.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Zbog retrogradnog Merkura ste sluđeni i ništa vam se ne radi. Često mislite da drugi rade protiv vas, a zapravo samo ne možete racionalno da procenite situaciju. Mars u Ovnu donosi vam snažnu podšrku prijatelja uz pomoć kojim možete da ostavrite neki svoj san.

Ljubav - Morate da shvatite da uz uticaj planeta u Ovnu vaš partner očekuje više dešavanja u odnosu. Vi ste rasejani ali osoba koju volite je puna elena i želi više avanture i inicijative sa vaše strane. Ukoliko ste slobodni, ljubav lako može da se dogodi iz prijateljstva.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Mars uz Jupiter u Ovnu testira vaše strpljenje na poslu. Vaš nadređeni izvršiće snažan pritisak da donesete odluku koja vam verovatno neće odgovarati. Pripremite se za brze promene i preokrete koji će vas odvesti u potpuno novom pravcu u karijeri.

Ljubav - Trpećete pritiske na poslu, pa ćete često biti zabrinuti zbog toga. Međutim, privlačiće vas osobe koje su ostvarene na poslu i imaju potencijala.  Ne treba da opterećujete partnera sa svojim poslovnim problemima.

Zdravlje - Slabije.

 

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Ulazak Marsa u Ovna donosi vam pozitivan preokert jer ćete konačno imati više energije da srušite sve prepreke. Retrogradni Merkur napada vaše finansije, pa će novac kasniti. Polje inostranstva je u fokusu, pa ćete uspeti da isplanirate putovanje.

Ljubav - Zajedničko putovanje bi bila najbolja opcija u ovom periodu. Ovnovi će vam biti privlačni, a afera na poslu nije pametan izbor. Sunce u Blizancima donosi vam generalno više druženja u narednom periodu.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

DEVICA

Posao - Planete u osmom polju odlične su za rešavanje pitanja nasledstva. Na poslu se prilagođavate situaciji u kojoj planovi kasne, a saradnike retko razumete. Retrogradni Merkur stvara vam problem sa koncentracijom, pa ćete određene obaveze samo odrađivati.

Ljubav - Na komunikaciji sa voljenom osobom mora da se radi. E sad, problem jer što zbog retrogradnog Merkura otvarate neke stare teme kioje nikome ne donose dobro. Često se vraćate na prošlost, a treba da se fokusirate na sadašnjost.

Zdravlje - Slabo.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - Mars u Ovnu ukazuje da ćete u narednom periodu biti pod većim pritiskom, pa očekujte da će poslovni partner imati snažan uticaj na vaš rad. Bićete podložni kritikama, pa ćete stalno imati utisak da vam naređuju kako treba da radite posao. Očekuju vas sukobi sa autoritetom.

Ljubav - Puno planeta u sedmom polju ukazuju da vaš partner ispoljava dominantnu energiju u odnosu na vas. Zbog toga ćete često imati konflikte, a privlačiće vas osobe sa stavom. Ova pozicija je "mač sa dve oštrice", jer treba da pazite šta želite.

Zdravlje - Osetljivo.

Podsetimo, Sunce je ušlo u Blizance.

ŠKORPIJA

Posao  - Mars u šestom polju donosi vam ubrzan tempo na radnom mestu, pa očekujte povećan broj obaveza. Imate mogućnost da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu ali ćete i napornije raditi. Ovo nije vreme u kojem ćete odmarati, nego raditi više.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam flert preko posla. To je neko koga poznajete preko poslovnih kontakata, a iznenada će pokazati intresovanje za vas.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

Foto: Freepik.com

STRELAC

Posao - Marsov ulazak u Ovna donosi vam više akcije u narednom periodu. Prijaće vam ubrzan tempo jer ste željni novih dešavanja. Svaka vaša inicijativa će vam se isplatiti, samo ne treba da odustajete. Očekujte nagle preokrete, pa čak i na poslu.

Ljubav - Retrogradni Merkur obnoviće vašu komunikaciju sa starom ljubavlju. Ipak, upoznaćete i nekog novog na mestu javnog tipa, pa treba da se fokusirate ka budućnosti. Prijaće vam Ovnovi i osobe koje imaju inicijativu. 

Zdravlje - Poboljšanje.

 

JARAC

Posao - Planete u Ovnu stavljaju vas na veliki test, pa imajte u vidu da ćete biti pod pritiskom i stresom. Svaku obavezu doživljavaćete kao teret, a boćete razapeti između poslovnih i prihavtnih problema. U ovom periodu lako možete da se preselite.

Ljubav - Mars i Venera u Ovnu vam ne prijaju, pa imate poznanstva koja se brzo završavaju. Neko ima očekivanja koja vi trenutno ne možete da ostvarite. Ukoliko ste u braku, imaćete češće svađe.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao - Mars u Ovnu vam odgovara, pa ćete biti veoma ubedljivci u svojim stavovima. Imaćete moć da utičete na tuđe odluke ali i da promenite kurs svoje sudbine. Osetićete povratak energije pod uticajem planeta iz Ovna, tako da se pripremite za nove početke, pa i na poslu.

Ljubav - Sunce u Blizancima donosi vam nove razgovore sa jednom osobom, koja će pokušati da vas osvoji rečima. Očekuju vas nova poznanstva, a nekim pripadnicima vašeg znaka ljubav može da se dogodi iz prijateljstva. Prijaće vam Ovnovi i Blizanci.

Zdravlje - Bolje.

RIBE

Posao - Ulazak Marsa u drugo polje donosi vam brojne finansijske mogućnosti. Moguće je da ćete pregovarati za novi posao, ali kako je Merkur retrogradan to će da se odloži još neku nedelju. Period je dobar, naročito ako planirate da tražite povišicu.

Ljubav - Retrogradni Merkur vraća vas na stare probleme, ali i osobe sa kojima imajte neraščišćene račune u prošlosti. Nije dobar period za početak nove romanse. Imaćete pozive iz prošlosti.

Zdravlje - Poboljšanje. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)
Politika

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da je Republika Srpska opedeljena za poštovanje Ustava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH i da to ne narušavaju njeni funkcioneri i institucije već godinama delovanje visokih predstavnika i sprega stranih i bošnjačkih sudija u Ustavnom sudu BiH.

28.03.2024

12:43

Dačić: Mi sad ulazimo u odnos između velikih sila što nam nije cilj!
Politika

Dačić: Mi sad ulazimo u odnos između velikih sila što nam nije cilj!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom novog zahteva Rusije da se održi sednica SB UN o NATO agresiji na SRJ, da je bio spreman da krene jutros u Njujork, ali je naveo da sednica verovatno neće biti održana jer je Francuska opet najavila da će tražiti dva proceduralna glasanja.

28.03.2024

12:41

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija