• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

14:04

OVO JE NAJPRIVLAČNIJI ZNAK U ZODIJAKU! Najtačniji ljubavni horoskop do 28. maja -  Bikovima strastvena AVANTURA, a evo treba da bude ISKREN prema partneru

Shutterstock

Horoskop

OVO JE NAJPRIVLAČNIJI ZNAK U ZODIJAKU! Najtačniji ljubavni horoskop do 28. maja - Bikovima strastvena AVANTURA, a evo treba da bude ISKREN prema partneru

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde donose na ljubavnom planu u narednoj nedelji...

OVAN: Nalazite se u vrlo uzbudljivom periodu kada je ljubav u pitanju i to će važiti i za sledeću nedelju. Planeta Venera je i dalje u vašem znaku i daruje vam dodatni stepen privlačnosti. Pozitivan razvoj događaja.

BIK: Ako već niste, onda je moguće da u narednom periodu doživite strastvenu ali kratkotrajnu avanturu. To neće biti ono što želite, ali vam osoba koja vam se dopada neće ostaviti drugi izbor.

BLIZANCI: U narednom periodu je čak bitnije nego inače da budete potpuno iskreni prema sebi i izabranoj osobi. Nemojte dozvoliti da namerno ili slučajno ostavite pogrešan utisak i pokušajte da budete vrlo jasni i precizni u komunikaciji.

Foto: Pixabay

Ljubav

RAK: U ovom periodu ćete imati više prilika za zabavu, ljubav i uživanje u životu. Vaš ljubavni život će biti bolji, što vam je potrebno jer ste već duže vreme frustrirani situacijom i time što se ništa ne dešava na ovom planu. Imaćete više sreće u ljubavi.

LAV: Naredne nedelje će vam biti lako da privučete nekoga koga želite da osvojite. Vašoj auri privlačnosti će biti dodat i šarm, što će se pokazati kao neodoljiva kombinacija. Iskoristite ovaj povoljni period.

DEVICA: Dopašće vam se neko koga ćete ili sresti na poslu ili zbog posla. U svakom slučaju, imaćete profesionalni kontakt sa tom osobom. Može se desiti da to bude neko koga ćete unajmiti da za vas izvrši izvesnu uslugu ili obavi neki posao.

Foto: Shutterstock

VAGA: Naredna nedelja će biti povoljna za romansu, ljubav i ulazak u vezu. Takođe, odličan period za zasnivanje braka za one koji to planiraju ili žele. Ono što je bitno je da izbegavate nervozu i da ne pravite pritisak u pokušaju da dobijete ono što želite.

ŠKORPIJA: Raščistićete nesporazume koji su kvarili vaš romantični odnos u prethodnom periodu. Otkrićete da ne treba slušati glasine. Ako ste sami, moguća je komunikacija sa nekim ko će vam se dopasti ili ćete slučajno upoznati privlačnu osobu.

STRELAC: Bolje ćete se slagati sa izabranom osobom naredne nedelje i vaš partner neće imati mnogo razloga da se žali na vas. U zavisnosti od toga u kakvom je stanju vaša veza, možda to primirje bude dovoljno za nov početak.

JARAC: Trpećete zbog nestabilnosti u sferi odnosa. Ako je vaša veza već u krizi, vrlo lako se može desiti i njen kraj. Ako ste sami, imaćete priliku da sretnete nekoga ko će vam biti magnetski privlačan, ali koga nema šanse da osvojite.

Foto: Freepick

VODOLIJA: Vaš nepredvidljiv temperament i emocionalna hladnoća biće demonstrirani u narednom periodu. Nervoza će takođe biti prisutna, pa sve to zajedno neće biti dobra kombinacija za one koji žele harmoničan ljubavni život.

RIBE: Dobra komunikacija sa partnerom. Zajednička avantura, putovanje ili interesovanje će vas zbližiti. Ako ste sami, moguć je kontakt sa nekim s kim će vam biti lako da se povežete, ali privlačnost će možda biti više mentalna nego fizička.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija