• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.06.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 4. JUN: Škorpije očekuje promenljivo zdravlje, a OVAJ ZNAK treba da povede računa o novčaniku!

Freepick

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 4. JUN: Škorpije očekuje promenljivo zdravlje, a OVAJ ZNAK treba da povede računa o novčaniku!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Vaša posvećenost ovoj sferi, I pogotovo fizičkoj komponenti ljubavi, je neosporna. POSAO: Uspeh u bilo čemu jer ćete biti vrlo enrgični I radni. ZDRAVLJE: Bolje se hranite.

BIK 

LJUBAV: Lako osvajate, pogotovo sada kad je Vaš vladar, planeta lepote Venera, u vašem znaku. POSAO: Dobićete priliku da izrazite svoju kreativnost kroz rad. Povoljan period za umetnike. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI 

LJUBAV: Nalazite se u period kada se lako može desiti da doživite kombinaciju sa nekim ko vam je prijatelj/ica. POSAO: Zamoriće vas poslovne obaveze I moguće su greške. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: pexels.com

Blizance će zamoriti obaveze

RAK

LJUBAV: Vi ste vrlo popustljivi što je dobro za harmoniju u vezi, al neku granicu treba da postavite. POSAO: Moguće je da ste previše preuzeli na sebe I da ste preopterećeni. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Vama je najbitnije ono kako vas vidi osoba sa kojom ste. Potrebno vam je obožavanje. POSAO: Ušli ste u novu fazu I započećete nešto novo sa obnovljenom energijom. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete prilike u ovoj sferi, što će vašeg partnera učiniti ljubomornim/om. POSAO: Bićete skoncentrisani na to kako naći nove načine zarade jer niste zadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VAGA 

LJUBAV: Moguća ljubav za nekog ko ima neke veze sa inostranstvom ili ko je daleko. POSAO: Vodite računa o novcu I novčaniku. Lako možete postati žrtva prevare ili džeparoša. ZDRAVLJE: Aritmija.

ŠKORPION 

LJUBAV: Osećaćete zadovoljstvo trenutnom situacijom, zbog mnoštva prilika ili harmonije u odnosu. POSAO: Teži uslovi rada će vas naterati da razmotrite sve mogućnosti koje se nude. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Neko će vam se učiniti neodoljivim. Bićete preagresivni u pokušaju da osvojite tu osobu. POSAO: Bavićete se upravljanjem novcem I novčanim tokovima. ZDRAVLJE: Sportska povreda.

Foto: pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Možda će vas zainteresovati neko s kim radite. POSAO: Osetićete frustraciju zbog toga što vi niste na vrhu hijerarhijske lestvice, već postoji neko iznad vas. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Iako ćete imati prilike za ljubav, možda ćete odlučiti da ih ne iskoristite. POSAO: Vi imate energije za rad, a trudite se da imate i potrebno znanje a ne samo samopouzdanje. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Zanosićete se nekim s kim su male šanse da ostvarite odnos. POSAO: Moguće je da ćete imati pravnih problema ili problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija