• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.06.2022

07:35

BLIZANCI VOLE "PRLJAVI GOVOR", ŠKORPIJE GRUBOST... Ovo su FETIŠI horoskopskih znakova!

Horoskop

BLIZANCI VOLE "PRLJAVI GOVOR", ŠKORPIJE GRUBOST... Ovo su FETIŠI horoskopskih znakova!

Podeli vest

Svaki horoskopski znak ima svoj poseban fetiš koji ga uzbuđuje. Astrolozi su otkrili koje tajne želje ima svaki znak zodijaka

Ovan

Ovnovi nemaju ništa protiv da ih neko posmatra za vreme se*sualnog čina. Naprotiv, ništa ih više ne uzbuđuje od svingerajske zabave.

Bik

Bikovi žele doživljaje za sva čula! Vrući vosak sveća, analne igračke, čulne igre s čokoladom ili medom – kod Bikova slobodno može i prljavo!

Foto: Shutterstock

Bikovi žele doživljaje za sva čula

Blizanci

Pošto su pravi majstori komunikacije, blizanci vole kad se priča u krevetu. Ni jedan horoskopski znak ne vlada umetnošću „prljavog govora“ bolje od blizanaca.

Rak

Oni su nadareni glumci i vole da u krevetu igraju igrice s ulogama. Vrlo su maštoviti i uvek su spremni da pokušaju nešto novo.

Lav

Lavovi vole se*s na otvorenom. Stalni osećaj neizvesnosti i straha hoće li biti uhvaćeni za vreme se*sa ih mnogo pali. S njima uvek morate biti spremni na kocku.

Devica

U realnom životu osoba rođena u znaku device je uvek ljubazna, dobro organizovana i perfekcionistički nastrojena. Međutim, device u krevetu vole da se opuste i da budu u podređenoj ulozi.

Vaga

Vage vole estetiku. Nema ništa što će jednu vagu uzbuditi više od maštovitog se*si kostima. Zaista, mašta kod njih nema granice kad je reč o donjem rublju.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak prilično je dominantan u realnom životu. On tu dominaciju želi da prenese i na se*sualni život. Škorpije vole grubost, pa su otvoreni i za sadomazohističke igre.

Strelac

Strelcima su važne promene i raznolikost. Svejedno da li je u pitanju se*s u kuhinji, na tepihu ili u šumi – oni jednostavno žele sve da isprobaju.

Foto: Shutterstock

Jarac

Jarčevima je u postelji sve dopušteno, spremni su da se prepuste mašti u potpunosti. Takođe vole da se snimaju za vreme se*sa.

Vodolija

Vodolije su jako radoznale i fasciniraju ih su se*sualne igračke svih vrsta. Spremni su da vrlo brzo nauče da rukuju njima kao pravi majstori.

Ribe

Ribe imaju jedan poseban fetiš, a to su stopala. Osobe rođena u znaku ribe rado će lickati i grickati nožne prste svojom partneru. Njihova kreativnost i maštovitost čini ih idealnima kada je u pitanju igranje različitih uloga.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija