• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2022

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 13. JUN: Ovnovi će započeti VEZU na DALJINU, a BITAN UGOVOR će potpisati jedan znak!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 13. JUN: Ovnovi će započeti VEZU na DALJINU, a BITAN UGOVOR će potpisati jedan znak!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Možda ćete uspostaviti kontakt sa nekim iz inostranstva ili započeti vezu na daljinu. POSAO: Moguće pravni problemi ili bavljenje zakonodavstvom i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Bićete zadovoljni zbog toga što ste uspeli da izbegnete konflikt sa voljenom osobom. POSAO: Moguć je raskid ugovora ili dogovora. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom i gljivične infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Iako imate prilika za ljubav, nisu ono što tražite. Uskoro ćete imati više sreće u ovoj sferi. POSAO: Problem moguć u oblasti trgovine ili transporta robe. ZDRAVLJE: Moguća je prehada ili spor oporavak od iste.

RAK

LJUBAV: Bićete emotivno zatvoreni zbog nekih dešavanja iz prošlosti. POSAO: Mučiće vas to što trenutno imate problema da uspostavite stabilnost i osećate se sigurno. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

Rakovi će biti emotivno zatvoreni zbog nekih dešavanja iz prošlosti

LAV

LJUBAV: Vaša urođena samouverenost će danas posebno doći do izražaja, posebno u verbalnom kontaktu. POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki bitan ugovor ili sklopiti dogovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Niste usmereni na ljubav, ali vaša trenutni interes za fizički kontakt će ipak privući neke prilike. POSAO: Mogući problemi u vezi međuljudskih odnosa. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

LJUBAV: Možda ste razmišljali o raskidu, jer vam je potrebno da se nešto desi, nekakva promena. POSAO: Ohrabriće vas uspeh koji ste doživeli u poslednje vreme. Imate energije za rad ali ne i fokus. ZDRAVLJE: Moguće upale I infekcije.

ŠKORPION

LJUBAV: Osećaćete se blokirano, zbog čega vam neće biti lako da napravite bilo kakav progres u ovoj sferi. POSAO: Budite oprezni dok rukujete alatom. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

Foto: pexels.com

Vagama je potrebno da se desi nešto novo na ljubavnom planu

STRELAC

LJUBAV: Danas je dan bez značajnih događaja na planu ljubavi. POSAO: Mogući pravni problemi i problemi u partnerskom poslu, kao i bavljenje intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

JARAC

LJUBAV: Vaša spremnost da stoički istrpite je nešto što će zbližiti vas i vašeg partnera, kada upadnete u probleme. POSAO: Angažman u oblasti logistike. ZDRAVLJE: Poboljšanje zdravlja.

VODOLIJA

LJUBAV: Ne treba da imate velika očekivanja, jer danas ništa neće ići onako kako se nadate. POSAO: Blokada karijere, premalo ili previše posla ali vaša usmerenost na profesionalni uspehje za pohvalu. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

RIBE

LJUBAV: Danas biste mogli da uradite nešto što nije u skladu sa vašom prirodom i izazovete sukob. POSAO: Moguće su greške u radu zbog neke nesigurnosti. ZDRAVLJE: Problem sa bubrezima ili jajnicima.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija