• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2022

15:22

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2. JULA! Lavovi obnavljaju vezu iz PROŠLOSTI, Blizanci su FATALNI za osobe suprotnog pola, a evo ko traži TRAJNU LJUBAV

Pixabay

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2. JULA! Lavovi obnavljaju vezu iz PROŠLOSTI, Blizanci su FATALNI za osobe suprotnog pola, a evo ko traži TRAJNU LJUBAV

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde na ljubavnom planu...

OVAN: Moraćete da povedete računa o načinu na koji komunicirate i da ne dozvolite sebi da vas sve izbacuje iz ravnoteže. Dodatna nervoza u odnosu će naneti štetu, pogotovo što je situacija i ovako nestabilna, i to vašom krivicom.

BIK: Možete da očekujete pozitivna dešavanja u ljubavnom životu. Sve će se dešavati usporeno i sa zakašnjenjem, ali će biti pozitivno i predstavljati napredak. Ovo je povoljan period za obavezivanje, veridbu ili ulazak u bračnu zajednicu.

BLIZANCI: Primetićete da ste se prolepšali i da ostavljate pozitivniji utisak na druge. To je sigurno nešto što će vam pomoći u ljubavnom životu. Osim što ćete biti privlačniji, uvećano samopouzdanje će takođe biti prednost i pomoć.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

RAK: Naredna nedelja će biti manje uzbudljiva od prethodnih, ali to će vam u ovom periodu baš odgovarati. Moguće je da ste u prethodnom periodu napravili neke probleme u svom ljubavnom životu i da ćete sada morati da ih rešavate.

LAV: Moguće je da ćete obnoviti vezu sa nekim iz vaše prošlosti s kim imate "nedovršena posla". Ili je moguće da će vam se dopasti neko dosta stariji koga možda ne biste odabrali za sebe u nekim drugim okolnostima.

DEVICA: Vaš uspeh u sferi ljubavi će biti promenljiv. Moguće je da ste se prošle nedelje svađali sa partnerom i da ćete u narednoj pokušavati da se pomirite i vratite odnos na pravi put. To neće biti lako i treba da se ozbiljno potrudite.

VAGA: Zanimaće vas samo ozbiljne veze, možda zajednički život sa partnerom i bilo ko ko može da vam obezbedi konkretan napredak u sferi ljubavi. Romantika će biti manje bitna od stabilnosti i solidnosti osobe koju birate.

Foto: Freepik.com

ŠKORPIJA: Pošto ste u prethodnom periodu moguće bili pomalo verbalno neprijatni, naredne nedelje ćete verovatno imati šta da "peglate". Bićete razumniji, pomirljiviji i manje kritični, što će sve pomoći da uspostavite harmoničniji odnos.

STRELAC: Nemiran porodični život za one koji žive u zajednici, ali inače ćete imati sreće u ljubavi jer ste u periodu u kome vam planeta Venera obećava pozitivne događaje. Uz manje nervoze će čak i oni koji su u braku uspeti da održe harmoniju.

JARAC: Tražićete trajnu ljubav i nešto što će imati značaj u vašem životu, a ne prolaznu romansu ili aferu. Uzbuđenja vam uopšte neće biti bitna. Zato je moguća veza sa nekim ko možda nije posebno privlačan, ali zato uliva osećaj sigurnosti.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA: Pred vama je stresna nedelja u kojoj možda neće biti mesta za ljubav i romantiku. Bićete zainteresovani za površnije odnose, kraće kontakte i druženje, ali će vas opterećivati emotivna očekivanja drugih. Zbog toga će biti problema u vašem ljubavnom životu.

RIBE: Iako ste vi vrlo nepouzdani ovih dana i ne zna se šta ćete uraditi ili kakvu ćete odluku doneti, partner će biti ono što je sigurno i stabilno u vašem životu. Moraćete da se nađete na pola puta i da pokažete razumevanje za poziciju onog drugog.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05