• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

07:13

SEZONA RAKA JE POČELA, A NAJVIŠE ĆE UTICATI NA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! A evo ko treba da pazi na BANKOVNI RAČUN

Freepik.com

Horoskop

SEZONA RAKA JE POČELA, A NAJVIŠE ĆE UTICATI NA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! A evo ko treba da pazi na BANKOVNI RAČUN

Podeli vest

Kao i uvek, sezona Raka donosi emocionalnu dubinu, tople veze i mnogo osećanja, tako da pročitajte kako će ovaj period uticati na vaš horoskopski znak

Rak je kardinalni vodeni znak zodijaka, brižan je, saosećajan i duboko osetljiv. Sa Suncem u ovom vodenom carstvu, svi horoskopski znaci će biti više inspirisani da dođu u kontakt sa svojim korenima, neguju sebe i ljude oko sebe i prigrle svoje mekše strane. Pošto je energija zodijaka Raka veoma emocionalno usredsređena, sezona Rakova će nas verovatno gurnuti u naša osećanja i učiniti nas sklonijim promenljivom raspoloženju .

Sve u svemu, divno je vreme da se povežete sa porodicom i starim prijateljima, uživate u sentimentalnim sećanjima na prošla leta i pretvorite svoj dom u udobno letnje utočište gde možete da organizujete društvena okupljanja ili jednostavno date svom srcu malo prostora za disanje.

Na početku sezone  Raka, vec 28. juna, naša emocionalna energija će dostići vrhunac zahvaljujući mladom Mesecu tokom kojeg će se Sunce i Mesec susresti u Rakovim sentimentalnim vodama. Ovo je prelepo vreme za proveru svojih osećanja i postavljanje nekih letnjih namera.

Planeta  komunikacije Merkur ulazi u Rak 5. jula, što može povećati nivoe naše osetljivosti, ali će takođe katalizirati značajnije  emotivne veze.

Tokom poslednje nedelje sezone Raka, 17. jula, romantična planeta Venera će se takođe pridružiti Suncu i Merkuru u znaku Raka, pojačavajući energiju usredsređenu na osećanja u sezoni i čineći nas mnogo sentimentalnijim u pogledu ljubavi i veza.

Foto: Pixabay

Horoskop

Ako je vaš horoskopski znak Ovan (21. mart - 19. april)

Kao vatreni znak, toplije vreme rasplamsava vaš duh koji voli zabavu— ali tokom sezone Raka, možda ćete želeti da provedete neko vreme u opuštanju . Usredsredite se na udoban život u svom životnom prostoru i pretvorite ga u mesto gde možete da organizujete letnja druženja i da u potpunosti napunite baterije. Povezivanje sa najbližim prijateljima i porodicom pomoći će vam da se opustite i povežete se  sa svojim srcem, pišu astrousluge.com

 

Ako je vaš horoskopski znak Bik (20. april - 20. maj)

Možda je sezona Rakova, ali spremni ste da izađete iz svoje ljušture ovog meseca! Osećaćete se društveno, energično i spremni da se u potpunosti povežete sa svetom oko sebe - pa dozvolite sebi da uživate u gužvi ovog užurbanog vremena. Razgovori sada teku lakše i svoj kalendar punite gomilom uzbudljivih letnjih planova, pa iskoristite ovaj nalet energije da se ponovo povežete sa prijateljima ili krenete na zabavno jednodnevno putovanje da proslavite toplije dane.

Ako je vaš horoskopski znak Blizanci (21. maj - 20. jun)

Sezona vaših rođendana je možda gotova, ali to ne znači da nećete uživati u svim životnim zadovoljstvima tokom narednog meseca. Sada se osećate povezani sa svojim čulima - uživate u toplini Sunca, slatkoći zrelog letnjeg voća .. Iako je divno vreme za uživanje, pazite na svoj bankovni račun i držite se budžeta kako ne biste preterali sa luksuzom.

Foto: Freepik.com

Ako je vaš horoskopski znak Rak (21. jun - 22. jul)

Sezona vaših rođendana Rakovi! Solarni reflektor obasjava vaš ceo mesec, pa dozvolite sebi da uživate u centru pažnje. Vaša briga i saosećanje prema drugima su jedan od vaših najuglednijih kvaliteta, ali ovaj mesec je divno vreme da svoju energiju usmerite na sopstvene potrebe, želje i ciljeve. Stavite sebe na prvo mesto i dajte prioritet stvarima koje želite da postignete ovog leta. Zaslužujete ovo vreme da zablistate.

 

Ako je vaš horoskopski znak Lav (23. jul - 22. avgust)

Leto je definitivno vaše godišnje doba Lavovi.  Međutim, bilo bi dobro da usporite tokom predstojećeg meseca i lagano uđete u drugu polovinu godine. Umesto da pravite gluposti sa planovima, dozvolite sebi vremena da se odmorite, opustite i napunite svoje lične baterije uz mnogo brige o sebi i usporite. Ako stupite u kontakt sa svojom introspektivnom stranom, bićete u potpunosti spremni da uživate u predstojećoj rođendanskoj sezoni. Odmorite se.

Foto: Freepik.com

Ako je vaš horoskopski znak Devica (23. avgust - 22. septembar)

Zvanično je leto,Device - zato izađite, uspostavite nove veze i počnite da uživate u dobrim vremenima sa svojom ekipom! Osećate se posebno saradnički ovog meseca, tako da je sjajno vreme da se pozabavite grupnim projektima na poslu, više se uključite u svoju zajednicu ili samo maksimalno iskoristite društvene izlete gde možete da upoznate više ljudi koji imaju isto mišljenje. Odgovorite na pozive prijatelja na neki događaj i prepustite se letnjoj zabavi.

Ako je vaš horoskopski znak Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Napolju možda sija sunce, ali vaš fokus je verovatno na karijeri ovog meseca. Možda ćete otkriti da se na poslu otvaraju nove prilike i da privlačite pažnju svojih nadređenih - pa pojačajte svoj dobrodušni šarm, istaknite svoju društvenu gracioznost i pokažite svoj snažan osećaj za diplomatiju. Pravljenje profesionalnih poteza moći ne zahteva nikakvu agresiju, zato zauzmite brižan i saosećajan pristup i gledajte kako se kockice sklapaju .

 

Ako je vaš horoskopski znak Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Sezona Raka pojačava vašu želju za avanturom, pa napravite neke uzbudljive planove za leto koji vam proširuju vidike. Rezervacija dalekog odmora, istraživanje teme od interesa koju nikada ranije niste koristili, ili čak traženje daljeg obrazovanja su sjajni načini da se pocastite za novom mudrošću i iskustvima. Sada je vreme da proširite svoje horizonte i pomerite granice vaše lične zone udobnosti. Rizik se definitivno može isplatiti.

Foto: Freepick

Ako je vaš horoskopski znak Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Sezona Raka je emocionalno vreme za sve, ali ćete sigurno biti duboko u svojim osećanjima ovog meseca Strelcevi. Osećate se više introspektivno nego obično i možda ćete biti zaokupljeni dinamikom vaših intimnih odnosa. Nade, strahovi i tajne mogu sada isplivati na površinu, tražeći od vas da budete realni sa sobom i ljudima koji su vam najbliži. Nemojte se plašiti da se suočite sa ovim stvarima direktno i očistite vazduh - osećaćete se mnogo lakše kada to učinite.

 

Ako je vaš horoskopski znak Jarac (22. decembar - 19. januar)

Sezona Raka pomera vaš fokus na vaše najbliže veze, zato se pripremite za malo letnje ljubavi. Ovo je važno vreme da prihvatite svoju mekšu stranu i budete otvoreniji za emocije u okviru partnerstva, pa poradite na tome da spustite svoj oprez i dozvolite da vaše prave boje zablistaju. Malo ranjivosti i osetljivosti mogu uveliko doprineti izgradnji bliskosti i brige sa drugima - bilo da je to romantični partner, najbolji prijatelj ili čak profesionalni kontakt - zato se oslonite na saosećanje.

Foto: Freepick

Ako je vaš horoskopski znak Vodolija (20. januar - 18. februar)

Zvanično je vreme za letnju zabavu, tako da je predstojeći mesec dobro vreme da proverite ravnotežu između posla i privatnog života i uverite se da imate dovoljno vremena da ispunite sve svoje potrebe. Ne možete da zapalite sveću na oba kraja, pa prepravite svoj raspored na način koji vam omogućava da ostanete na vrhu svojih obaveza, ali i ostavlja mnogo prostora za dobrobit i brigu o sebi. Budite otvoreniji za prihvatanje pomoći i brige od drugih ljudi, i dajte prednost onome što vam prija. Vi to zaslužujete.

 

Ako je vaš horoskopski znak Ribe (19. februar - 20. mart)

Sezona Raka osvetljava vaš romantični život ovog meseca, Ribe, i donosi sve vrste novih mogućnosti za sastanke, kreativnost i zadovoljstvo. Ako ste u vezi, odlično je vreme da unesete neku iskrenu dubinu i magiju medenog meseca u svoju vezu. Ako ste slobodni, zabavite se istražujući uzbuđenje letnjih avantura tako što ćete zakazivati sastanke i flertovati. Inspiracija, ljubav i dobra vremena su svuda oko vas.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija