• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2022

07:38

NIŠTA NE MOŽE DA IM PROMAKNE! Ova 3 horoskopska znaka su NAJVEĆE TRAČARE!

Horoskop

NIŠTA NE MOŽE DA IM PROMAKNE! Ova 3 horoskopska znaka su NAJVEĆE TRAČARE!

Podeli vest

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima su najveće tračare, kažu astrolozi

Blizanci

Blagosloveni darom lake komunikacije, Blizanci vole da svaki razgovor obogate mnoštvom sočnih detalja. Iako se za Blizance ne može reći da imaju loše namere, oni jednostavno smatraju da sve treba podeliti sa ljudima koji ih okružuju.

Budući da su često uključeni u konverzacije, Blizanci nehotice šire tračeve. Njihova brbljivost je često nezaustavljiva i pre nego što shvate otkrili su nekom kome nije trebalo poverljive informacije.

Foto: pexels.com

Budući da su često uključeni u konverzacije, Blizanci nehotice šire tračeve

Škorpije

Škorpije su po prirodi znatiželjne, s toga ne čudi da se stalno bave tuđim poslovima. Sklone ispitivanju, Škorpije su one koje ne mogu da odole a da ne kopaju po dubokim i mračnim tajnama ljudi oko sebe.

Škorpija je neko ko će do najsitnijih detalja znati sve romantične poduhvate svojih najboljih prijatelja, i vrlo često će uhvatiti sebe kako te detalje otkriva drugima. Takođe puno sreće svima onima koji pokušaju Škorpiji da uzvrate na isti način.

Foto: pexels.com

Lav

Lav koji traži pažnju učiniće sve da se uklopi, s toga ne treba da sumnjate da Lav u rukavu uvek ima pregršt korisnih informacija.

Bilo da je reč o pronalaženju nove ljubavi ili izgradnji prijateljskih odnosa, ovaj ponosni znak je istinski kolekcionar - tračeva od značaja. Takođe Lav će iskoristiti svoje informacije da posreduje između dva zavađena prijatelja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija