• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2022

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. JUL: Vaga će se ZALJUBITI u stranca, a jedan znak čeka novčani DOBITAK!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. JUL: Vaga će se ZALJUBITI u stranca, a jedan znak čeka novčani DOBITAK!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će pretrpeti promenu ili će vaša vaza ući u novu fazu. POSAO: Lako možete dobiti neku novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

BIK

LJUBAV: Vaš focus će se pomeriti sa balansiranja odnosa na čisto fizičku komponentu istog. POSAO: Problemi u porodičnom poslu ili sa nekretninama. Blokada ili loše okolnosti koje škode poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: U periodu ste u kome ništa neće biti nemoguće, jer će vaša urođena ljupkost doći do izražaja. POSAO: Sreća u poslovima vezanim za lepotu, kreativnost i umetnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Raskol između emocija i mišljenja, može dovesti do većih nesporazuma sa voljenom osobom. POSAO: Ovo je dobar dan za bilo šta u vezi administracije ili transporta. ZDRAVLJE: Nervozan stomak i hronične tegobe.

Foto: pexels.com

Raka čeka raskol između emocija i mišljenja

LAV

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi možda će vam zasmetati monotonija, ali ako ste sami imaćete problema u ovoj sferi. POSAO: Doživećete izvestan zastoj u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA 

LJUBAV: Potrudićete se da promenite imidž i prolepšate se, što će privući pažnju okoline. POSAO: Imaćete određene ruke da pokažete koliko ste tačno kreativni. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac, ili nekoga koga ste upoznali na putovanju. POSAO: Ovo je vreme kada možete napredovati u karijeri ako poslujete sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguć kontakt sa dražesnim osobama i veza sa nekim ko je iznenada ušao u vaš život. POSAO: Zastoj ili neprijatne promene u karijeri, ali situacija će se uskoro promeniti. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urinarnim traktom.

Foto: pexels.com

Vodoliji je moguća neka vrsta tajne veze

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim radite ili s kim imate ili bi trebalo sa imate profesionalan odnos. POSAO: Moguće je da ćete biti primorani da ispravite greške u radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Problemi sa podređenima i sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Nećete imati mnogo prilika za ljubav, osim ako ste u nekoj vrsti tajne veze. POSAO: I dalje moguć novčani dobitak i materijalni uspeh. Lako možete sklopiti bilo kakav kupoprodajni ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Vaš šarm je izuzetno izražen i niko neće ostati ravnodušan pred tom činjenicom. POSAO: Moguće je da ćete pretrpeti kritiku ili morati da popravite nešto što ste “zabrljali”. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17