• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.07.2022

09:46

ČULI ste da PODZANAK DOMINIRA posle 30. godine? Astrolozi otkrivaju PRAVU ISTINU iza ovog mita - evo šta to znači!

Horoskop

ČULI ste da PODZANAK DOMINIRA posle 30. godine? Astrolozi otkrivaju PRAVU ISTINU iza ovog mita - evo šta to znači!

Podeli vest

Svaka osoba ima svoj horoskopski znak i podznak, međutim pojedinci su u zabludi da vremenom, podznak počinje da preovladava

Možda ste i vi čuli da tokom godina, a naročito nakon 30-e, počinje da preovladava vaš podznak, a da primarni horoskopski znak takoreći posustaje.

Međutim, astrolozi ističu da to baš i nije tako:

- Jedno od rasprostranjenijih uverenja među laicima i sve prisutno pitanje na analizama. Međutim odgovor je da ne. Podznak je hram naše duše, kuća naše svesti i način na koji se predstavljamo svetu. Podznak je jedan od 3 činioca koja predstavljaju sveto trojstvo u astrologiji. On je naše telo i sveopšte fizičko zdravlje. Objašnjenje kako je sve počelo i ono što pomaže našem karakteru da se izrazi.

Odakle onda ovo verovanje? Najbolje objašnjenje je dao moj poznanik, ljubitelj i poznavalac astrologije, a to je da je čovek sa godinama, a pogotovo ukoliko nosi bolno životno iskustvo, sklon da oko sebe diže zid i da reaguje kroz svoj odbrambeni mehanizam. Pošto podnznak i jeste naš štit od spoljnog sveta, a kako sa godinama rastu i naši strahovi, raste i naša potreba da pojačamo svoj štit, pa ćemo se shodno tome više izražavati kroz podznak, s čim možemo povezati inicijalno navedenu tvrdnju, s obzirom da je 30. godina jedna od važnih životnih prekretnica u sazrevanju, jer se dešava jedan značajan astro- ciklus.

Foto: Pixabay

astrologjja

Dodatno bi ovo mogao da pojača Saturnovog prvi povratak i gorka iskustva koja može doneti, a taj period se i dešava upravo oko 30. godine života.

Međutim, sve je to samo spoljno delovanje i ma koliko se mi ispoljavali kroz naš podznak i koliko god da je dominantan, horoskopski znak je ipak esencijalan i ono što nas najviše određuje kako od našeg prvog udaha, pa tako i nakon 30. godine - stoji na astro profilu pantareiastro, na društvenoj mreži Instagram.

Da li ste vi primetili neke astro promene, nakon 30. godine?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija