• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.08.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 9. AVGUST: Strelčeve čeka RASKID ili NOVA LJUBAV, a jedan znak NAPREDOVANJE u karijeri!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 9. AVGUST: Strelčeve čeka RASKID ili NOVA LJUBAV, a jedan znak NAPREDOVANJE u karijeri!

Podeli vest

Škorpije mogu da dobiju dobre vesti u vezi posla ili napreduju u karijeri. U ljubavi će očekivati da naiđu na nešto bolje i zanemariti ono što već imaju...

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti posebno zainteresovani za ljubav, pa ipak je moguće da ne uspete da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Nemojte se iznenaditi ako se stvari ne budu odigravale onom brzinom kojom očekujete. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Možda ćete ostvariti fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. Izvesno je da ćete tome težiti. POSAO: Stegnite kaiš, jer još nije vreme da se opuštate kada je novac u pitanju. ZDRAVLJE: Slab apetit.

BLIZANCI

LJUBAV: Pozitivna situacija u sferi ljubavi, ali bi neki zdravstveni problem mogli to da vam pokvare. POSAO: Delaćete brzopleto i moguće je da napravite greške zbog pogrešnog rezonovanja i u brzini. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RAK

LJUBAV: Ako već nisu, u vašem ljubavnom životu će se desiti neke pozitivne promene i uzbudljivi događaji. POSAO: Razmišljate o nekim izmenama jer ste možda malo zamoreni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: pexels.com

Rakovi mogu da očekuju pozitivne promene u ljubavnom životu

LAV

LJUBAV: Izgubićete interesovanje za partnera, pogotovo ako ste u dugoj vezi. Ako pak niste u vezi onda sačekajte bolje vreme za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete promeniti pravac u karijeri. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

DEVICA

LJUBAV: Nejasan odnos sa izabranom osobom. Moguće je da vam okolnosti ne dozvole da napredujete u ovoj sferi. POSAO: Pozitivna situacija na poslu, moguć je manji uspeh. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VAGA

LJUBAV: Imaćete prevelika očekivanja zbog čega ćete propustiti dobre prilike. POSAO: Pokušaćete da dođete do onoga što želite na pogrešan način. Vi ste dovoljno vredni da vam to nije potrebno. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Očekivaćete da naiđete na nešto bolje, zbog čega nećete obratiti dovoljno pažnje na ono što već imate. POSAO: Možete dobiti dobre vesti u vezi vašeg posla, ili napredovati u karijeri. ZDRAVLJE: Moguće alergije.

Foto: pexels.com

Škorpije će mučiti alergije

STRELAC

LJUBAV: Promene u sferi odnosa. Moguć raskid postojeće veze i nova ljubav. POSAO: Situacija će napredovati na planu karijere, ali svejedno možete imati problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC

LJUBAV: Prijatni doživljaji i druženje. Moguća su i nova poznanstva, ali bez konkretnog napretka u ovoj sferi. POSAO: Dobićete neke revolucionarne ideje koje će popraviti vašu poslovnu situaciju. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete loš dan jer ćete stalno biti “u mašini”, zbog čega nećete uspeti da sačuvate emotivnu stabilnost. POSAO: Bićete skoncentrisani na karijeru i posao, pogotovo samostalnu delatnost. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

RIBE

LJUBAV: Nije dobar dan za potragu za ljubavlju, jer ćete biti emotivno nestalni.POSAO: Imaćete problema sa novcem drugih ljudi, bilo da istim baratate ili potražujete dugovanja. ZDRAVLJE: Gastritis.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17