• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.09.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 13. SEPTEMBAR! Bikove čeka ROMANSA sa SLAVNOM osobom, a jedan znak UNAPREĐENJE!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 13. SEPTEMBAR! Bikove čeka ROMANSA sa SLAVNOM osobom, a jedan znak UNAPREĐENJE!

Podeli vest

Za BIkove je moguća romansa sa popularnom ili slavnom osobom, ali odnos verovatno neće biti dugotrajan. Ribe očekuje unapređenje...

OVAN

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi, a to je upravo ono što će privući druge vama. POSAO: Očekujte uspeh ako se bavite samostalnom delatnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Moguća je romansa sa popularnom ili slavnom osobom, ali odnos verovatno neće biti dugotrajan. POSAO: Imaćete sreće s novcem, pogotovo ako imate kontakte s poslovnim krugovima iz inostranstva. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Problemi u odnosu. Moguć je sukob i svađa, pa čak i raskid. POSAO: Može se desiti da imate problema u komunikaciji sa onima koji rade za vas ili sa vama. ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak.

RAK

LJUBAV: Partner će se ponašati krajnje samoživo, a vi ćete shvatiti da je to vaša krivica. Vreme je za promene. POSAO: Mnogo će vam značiti pomoć uticajnih prijatelja. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Foto: pexels.com

Autoritativni izgled i držanje Lavova bi danas mogli da se pokažu kao moćan adut u rukavu

LAV

LJUBAV: Neko vam se duže vreme udvara, ali pazite da ne budete izigrani. POSAO: Vaš autoritativni izgled i držanje danas bi mogli da se pokažu kao moćan adut u rukavu. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema u drugim sferama, što će se loše odraziti na vaš ljubavni život. POSAO: Loši odnosi na poslu dovešće vas u nezavidnu poziciju. Razmišljajte o promeni radnog mesta. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Upoznaćete veoma popularnu osobu, koja će vas fascinirati. Neobično za vas, ali pazite se. POSAO: Problemi sa nadređenima ili lošom poslovnom klimom. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Ulazite u nestabilan emotivni period. Moguće su neprijatne promene u ljubavnom životu. POSAO: Povedite danas računa o dokumentima ili budite obazrivi ako imate pravne probleme. ZDRAVLJE: Umor.

Foto: pexels.com

Jarčevi bi trebalo da povedu više računa o zdravlju

STRELAC

LJUBAV: Iznenadni susret sa osobom koju ste davno upoznali biće veoma prijatan. Moguća romansa. POSAO: Očekujte dobit od posla koji ima veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Proverite hormone.

JARAC

LJUBAV: Izbaciće vas iz ravnoteže mala svađa s partnerom zbog novog poznanstva. POSAO: Imaćete probleme na radnom mestu zbog lošeg odnosa sa nadređenima. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

VODOLIJA

LJUBAV: Očekuje vas period nezadovoljstva. Razočarani ste s razlogom. POSAO: Moguć je izvestan novčani gubitak, a sve zbog pogrešnih planova. ZDRAVLJE: Odmorite se.

RIBE

LJUBAV: Nezadovoljni ste do ivice pucanja. Partner je potpuno nezainteresovan za vas. POSAO: Očekujte unapređenje. Konačno vam se osmehnula sreća na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija