• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2022

22:13

OČEKUJE IH PREDIVNA ZIMA! Ovim horoskopskim znacima će se posrećiti na polju ljubavi i finansija!

Shutterstock

Horoskop

OČEKUJE IH PREDIVNA ZIMA! Ovim horoskopskim znacima će se posrećiti na polju ljubavi i finansija!

Podeli vest

U narednim mesecima će sledeći horoskopski znaci napokon osetiti blagodati srećnog života, kako na poslovnom planu, tako i u romantičnom. Samci će postaviti dobre temelje za pronalazak srodne duše, a oni u vezama će rešiti nesuglasice

Bik

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka dolazi period koji treba maksimalno da iskoristite i da rizikuju, sada ili nikada. Vreme je da sednu, razmisle o prošlosti i šta su iz nje naučili, šta ih je promenilo. To će im otvoriti nove poglede na život i svet oko sebe i omogućiti im da izaberu ono najbolje za sebe u bliskoj budućnosti.

Bikovi će ove zime najviše pozitivnih promena iskusiti u svojoj karijeri, iako je to dobar period i za povezivanje s novim ljudima, druženje i bolju komunikaciju.

Foto: pexels.com

Bikovi će ove zime najviše pozitivnih promena iskusiti u svojoj karijeri

Osećaće se manje usamljeno, jer će upoznati divne ljude i sklopiti kvalitetna prijateljstva. Takođe, zima im donosi i uzbuđenje na ljubavnom planu, više optimizma i dinamike. Bikovi koji su u vezama će dobiti više razumevanja i podrške od partnera, i to će jako ceniti.

Devica

Došlo je vreme da Device budu zasluženo nagrađene za sav svoj trud, a tokom zime će njihove sposobnosti posebno doći do izražaja. Ljudi će ih hvaliti više nego inače, a na njima je da komplimente prihvate jer to i zaslužuju. Nema ničeg plemenitog u lažnoj skromnosti, i one to znaju pa će uživati u pozitivnim reakcijama.

Pripadnici ovog znaka će u nadolazećim mesecima isijavati strašću i autentičnošću, a raspoloženje će im biti na vrhuncu. Njihova inovativnost bi mogla dovesti do pozitivnih poslovnih promena.

Samci će se ove zime oporavljati od bivših ljubavi. Svakako bi trebalo da imaju na umu da potezi koje sad prave na ljubavnom planu, sigurno će pokazati rezultate u budućnosti.

Device u vezama će uspeti da reše neke stare nesuglasice s partnerom i fokusiraju se više na ono pozitivno kod njega. Uspeće da sagledaju stvari iz novog, boljeg ugla.

Jarac

Za pripadnike ovog znaka astrolozi predviđaju magičan period ove zime. Iza njih je turbulentna godina koja je bila puna hrabrosti i planova za budućnost. Ono što su priželjkivali kroz izazovne mesece sad će napokon moći da sprovedu u delo i uživaju u blagodetima truda i rada.

Foto: Shutterstock

Jarci će ove zime biti više nego spremni za nove izazove, napredak, ulaganje u budućnost… Tačno će znati šta žele i šta im je potrebno da bi ostvarili svoje ciljeve.

Pred njima su meseci puni optimizma i pozitivne energije. Kvalitetno će se povezivati s drugim ljudima, ali će shvatiti i potrebu odvajanja vremena samo za sebe i važnost redovnog opuštanja i odmora.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17