• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2022

12:39

LJUBAVNI HOROSKOP DO 23. OKTOBRA! Rakovi imaju ILUZIJE o osobi koja im se dopada, Ovnovi padaju na LEPE REČI, a evo kome je važnije druženje od LJUBAVI

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 23. OKTOBRA! Rakovi imaju ILUZIJE o osobi koja im se dopada, Ovnovi padaju na LEPE REČI, a evo kome je važnije druženje od LJUBAVI

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Vagi gde pravi dobar aspekat sa Marsom iz Blizanaca, pa donosi uzbudljiva dešavanja a emotivnom planu

OVAN

Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada, uopšte komunikacija će biti važan deo u igri zavođenja. Lako možete s nekim uspostaviti ljubavnu vezu samo razmenjujući reči i ideje.


BIK

Bićete fokusirani na ostvarenje ljubavne veze ili na partnera ako ste već u vezi. Ako ste sami, moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite, ali ćete ubrzo primetiti da ta naklonost nije uzvraćena.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop


BLIZANCI

Bićete u petoj brzini i verovatno nećete imati mnogo vremena da se bavite ljubavnim životom. Zbog velikog broja obaveza opterećivaće vas ljubavna očekivanja drugih. Trenutno ste sposobni samo za površan odnos.

RAK

U narednom periodu ćete biti u svom svetu. Vaša mašta će bujati i moguće je da razvijete različite iluzije o osobi s kojom ste ili onoj koja vam se dopada. Vodite računa da ne umislite svašta, jer to je siguran put ka razočaranju.

Foto: Shutterstock

LAV

Moguće je da ćete se predomišljati između dve potpuno suprotne opcije u ljubavi. Jedna će podrazumevati trajnost i emocionalnu sigurnost, dok će druga nuditi nešto novo i uzbudljivo. Na kraju ćete odabrati sigurnost.

DEVICA

Bićete više zainteresovani za druženje nego za ljubavni život. Imaćete potrebu da ostvarite što više novih kontakata, što može stvoriti i prilike za flert ili romansu, ali ozbiljna veza vas neće interesovati. Ako ste već u jednoj, težićete rezdvajanju od partnera.

Foto: Shutterstock

VAGA

Imaćete više samopouzdanja u ljubavi, što će proizaći iz lepog izgleda i uvećane popularnosti. Zračićete zadovoljstvom i to će se pokazati kao neodoljivo. Moguće je da ćete se dopasti nekome ko je ne poziciji autoriteta ili je javna ličnost.

ŠKORPIJA

Bićete u raskoraku s partnerom ako ste već u vezi. Vi ćete težiti tome da učvrstite vezu, dok će partner imati potrebu za više slobode. Ako ste sami, moguća je samo kratka afera ili flert, možda sasvim neočekivan.

Foto: Shutterstock

STRELAC

Naredni period je veoma nestabilan kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ako ste u vezi, moguć je raskid ili privremeno razdvajanje od partnera. Ako ste sami, biće dosta događaja u vašem životu, ali ništa stabilno ni definisano u ljubavi.

JARAC

Imaćete šansu da provodite vreme s nekim ko će vas privući, ali tek u drugoj polovini nedelje. U prvoj verovatno neće biti nikakvih dešavanja. Ako ste već u vezi, uživaćete u harmoniji i imaćete prilike da učvrstite odnos.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

 U narednom periodu ćete biti privlačni svima, što u poslednje vreme nije slučaj jer ste bili povučeni i neraspoloženi. Vaše raspoloženje će biti bolje, što će izazvati pozitivnu reakciju u vašem okruženju.

RIBE

Vaša harizma će i naredne nedelje biti upadljiva i zbog toga će vam biti lakše da osvojite koga god poželite. Ipak, moguće je da nikoga nećete želeti ili da ćete želeti nekoga koga ne možete imati zbog nekih objektivnih okolnosti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija