• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

12:47

LJUBAVNI HOROSKOP DO 29. OKTOBRA! Ribe ulaze u TAJNU VEZU, Škorpije se vraćaju STAROJ LJUBAVI, a evo kome je POSAO NAJVAŽNIJI

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 29. OKTOBRA! Ribe ulaze u TAJNU VEZU, Škorpije se vraćaju STAROJ LJUBAVI, a evo kome je POSAO NAJVAŽNIJI

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ulazi u Škorpiji i donosi promene na emotivnom planu. Pojačana strast i ljubomorne scene postaće sastavni deo ljubavnih odnosa u narednim nedeljama

OVAN

Definitivno ćete imati prilike u ljubavnom životu, možda i više nego što vam treba. Ipak, ovo je period u kome nećete imati poverenja u druge, ni u sopstvenu procenu drugih, zbog čega će vam biti teško da ostvarite kvalitetan odnos.


BIK

Sve u vezi s vašim ljubavnim životom biće povezano sa vašim profesionalnim, pa čak i sa zdravljem. Ovo nije period u kome ćete naći ljubav na očekivanom mestu, već pre negde gde nikada to ne biste očekivali.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop


BLIZANCI

Nastojaćete da sredite svoj ljubavni život, možda i tako što ćete pokušati da se pomirite s nekim s kim ste raskinuli u skoroj prošlosti. Poriv za slobodom će vas napustiti i bićete zatečeni haosom koji ste napravili.


RAK

Naredni period je odličan za učvršćivanje postojeće veze. Dodaćete praktičnu dimenziju vašem odnosu, koja će vas vezati za partnera na konkretnom nivou bez obzira na osećanja ili strast.

Foto: Shutterstock


LAV

 Bićete lepi i hladni. Mnogi će se interesovati za vas, ali vaš interes nije lako pobuditi u ovom periodu. Zbog toga nećete iskoristiti mnoge prilike za to da doživite romansu ili ljubav, ostaćete nedodirljivi.


DEVICA

Vašoj vezi će nedostajati iskrenost. Ako ste sami, moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko se lažno predstavlja. Bićete veoma razočarani kada otkrijete istinu. Iskrenost prema sebi i drugima biće krucijalna naredne nedelje.

Foto: Shutterstock


VAGA

Vi ste neko ko nema postavljene jasne granice u odnosu i zbog toga umete da napravite greške. U narednom periodu bi moglo da vam se učini da je sasvim prihvatljivo da budete u ljubavi sa dve ili više osoba u isto vreme.


ŠKORPIJA

 Mogući su problemi u ljubavnom životu, zahlađenje ili neslaganje. Iako ćete biti usmereni na odnose, to će biti više iz strasti nego iz ljubavi. Moguće je i da ćete se vratiti staroj ljubavi ili ući u vezu sa starijom osobom.

Foto: Shutterstock


STRELAC

 Možete se nadati napretku u sferi odnosa, barem utoliko što više nećete biti toliko turbulencija i neprijatnih događaja. Ako je vaša veza preživela do sada, to znači da je položila ozbiljan test.


JARAC

Ništa novo se neće desiti u vašem ljubavnom životu. Moguće je da ćete biti zaljubljeni, ali najverovatnije u nekoga s kim veza nije moguća. Možda uopšte nećete pokazati svoj interes, već ćete samo razmišljati o osobi koja vam se dopada.


VODOLIJA

Moguće je da ćete u narednom periodu biti usmereniji na posao nego na ljubav. Težićete tome da ostvarite sigurnost u sferi odnosa, pa i na račun strasti ili ljubavi. Mir i spokoj će vam savršeno odgovarati.


RIBE

Imaćete potrebu da se krijete i ulazite u tajne kombinacije. Ljubav će za vas biti beg u nešto nestvarno, pa zato nećete biti sposobni da nađete nešto stvarno i trajno. Bićete zaljubljeni u ideju ljubavi, a ne u konkretnu osobu.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija