• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

12.11.2022

08:06

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 19. novembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 19. novembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Podeli vest

Igramo još jedan zvezdani rulet, a u nedelji koja dolazi Venera i Merkur menjaju pozicju i ulaze u Strelca, što će pojedinima znakovima zodijaka doneti sreću na finansijskom planu

Venera i Merkur ulaze u Strelca, pa ćemo biti optimistični u danima koji dolaze, ali nas retrogradni Mars izaziva da napravimo pogrešno ulaganje. Zbog toga treba biti oprezan i pažljivo raspolagati sa novcem.

Astrolozi su saglasni da je retrogradni Mars mnogo teži i izazovniji astro period nego retrogradni Merkur koji je prošao.

U nedelji koja dolazi do 19. novembra novac će imati Strelčevi, Škorpije, Bikovi i Ovnovi.

Foto: pexels.com

Novčanik

STRELAC

Venera ulazi u vaš znak, pa stižu i vredni pokloni. Osim toga, očekuje vas poslovna ponuda koja će vam doneti dodatnu zaradu. Jedno je sigurno, pojedine osobe će vas obradovati nekim modnim detaljima, a sa druge strane ćete uspeti da zaradite kroz ugovoren posao.

OVAN

Venera i Merkur ulaze u Strelca, pa ćete se konačno finansijski oporaviti. Odličan je period za igre na sreću, tako da možete da očekujete dobitak. Isto tako, ovo je vreme kada možete da zaradite novac od nečega što vam je dosad bio hobi.

ŠKORPIJA

Retrogradni Jupiter donosi vam novac koji je trebalo odavno da stigne, ali je kasnio. Isto tako, Jupiter u Ribama donosi vam priliku da zaradite na osnovu kreativnog rada. Ukoliko se bavite ugostiteljstvom, period je dobar.

BIK

Venera ulazi u Strelca, pa vam donosi dobar period za rešavanje pitanja nasledstva. To može da bude i prilika za sponzorstvo za neki poslovni projekat. Retrogradni Mars u drugom polju upozorava vas da budete oprezni sa ulaganjima.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija