• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

26.11.2022

12:03

LJUBAVNI HOROSKOP DO 3. DECEMBRA! Ribama TAJNA afera, Strelčevi u ELEMENTU, a evo ko može lako da se RAZOČARA

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 3. DECEMBRA! Ribama TAJNA afera, Strelčevi u ELEMENTU, a evo ko može lako da se RAZOČARA

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi nalazi se u Strelcu, pa smo skloni avanturama, ali i putovanjima. Ovakva pozicija Venere najviše se uticati na Ovnove, Strelčeve i Lavove

OVAN

Naredni period će biti konfuzan i moguće je da će vas osoba s kojom ste ili ona koja vam se dopada razočarati. Možda se i ludo zaljubite u nekoga, a posle kratkog perioda shvatite da ste se samo zanosili.

BIK

Imaćete priliku za aferu, koju ćete možda i prigrabiti, jer ste već dugo nezadovoljni svojim ljubavnim životom. Zbog toga ćete biti u iskušenju da se upustite u aferu čak i ako to nije nešto što vas inače zanima.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

I naredne nedelje će vrcati varnice između vas i osobe koja vam se dopada. Višak strasti se može pokazati kao pozitivan podstrek za ulazak u odnos, a može biti i negativan ako izazove sukob i nezadovoljstvo.

RAK

U narednom periodu ćete ili postati žrtva ogovaranja i glasina koje će urušiti harmoniju vašeg ljubavnog života ili ćete možda sami izreći neku laž, koja će vas progoniti i napraviti probleme kada izađe na videlo.

Foto: Freepik.com

LAV

Naredni period neće biti tako uzbudljiv ni pun dešavanja kao što je bio slučaj prethodnih nedelja. Ipak, moguće je da se stvori prilika za flert ili romansu sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt.

DEVICA

Izgubićete veru u vaš odnos ili izabranu osobu. Ako ste sami, verovatno ćete se ludo zaljubiti u pogrešnu osobu na najmanji podsticaj. Bićete skloni idealizaciji drugih, zbog čega nećete jasno sagledati tu osobu.

VAGA

Od naredne nedelje uživaćete u mnogo harmoničnijem ljubavnom životu. Imaćete i više sreće u slučaju da ste u potrazi za romansom, pogotovo zato što ćete imati više prilika za izlaske i uživanje svake vrste.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Nadam se da ste već našli ono što ste tražili u ljubavnom životu. Naime, više nećete biti okruženi privlačnim osobama odgovarajućih godina kao što je to bio slučaj do sada, već ćete morati malo više da se potrudite oko ljubavi.

STRELAC

Od naredne nedelje ćete biti u elementu, jer Sunce je ušlo u vaš znak. To će podići vaš duh, nivo energije i entuzijazam. Bićete puni elana i spremni da uživate u životu i u ljubavi, što će automatski doneti prilike za istu.

JARAC

Očekujte značajne ili uzbudljive događaje u ljubavnom životu od naredne sedmice. Ako niste iskoristili prethodni period da se s nekim romantično povežete, ne brinite jer će biti još dobrih prilika narednih nedelja.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Osećaćete se fizički stimulisano i bićete spremni da se upustite u fizički odnos sa nekim ko vas privlači. Pošto ste u isto vreme emotivno zatvoreni, male su šanse da će se ova romantična kombinacija pretvoriti u nešto ozbiljno.

RIBE

 Moguća je tajna afera, tajna ljubav i skrivena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Vodite računa da u svoj toj tajnosti ne kreirate nekakvu zabunu zbog koje ćete se kasnije kajati. 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija