• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

27.11.2022

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR! Spremite se za RETROGRADNI MERKUR - poslednji UDAR pred NOVU godinu! Strelčevima stiže NOVAC, Vagama kraći PUT, a evo ko će imati više POSLOVNIH PRILIKA

Freepick

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR! Spremite se za RETROGRADNI MERKUR - poslednji UDAR pred NOVU godinu! Strelčevima stiže NOVAC, Vagama kraći PUT, a evo ko će imati više POSLOVNIH PRILIKA

Podeli vest

Pred nama je poslednji mesec u godini, u kojem nas očekuju dva važna astrološka događaja, a to je pun Mesec 8. decembra, ali i retrogradni Merkur 29. decembra. To znači da privodimo kraju jedan ciklus našeg života i počinjemo novi, a astrolozi su saglasni da to nije lak put. Ipak, nalazimo se u sezoni Strelca koja nam donosi više radosti i smeha, pa ćemo sve poteškoće gledati sa pozitivnije strane, a ne treba da zaboravimo da važne odluke odložimo iza 12. januara 2023. godine kada Mars kreće napred

OVAN

Posao - Prva polovina decembra je uspešna na svim poljima. Bićete raspoloženi iako imate puno obaveza, a pred vama su razne prilike za putovanja. Sada je idealno vreme za usavršavnje i saradnju sa inostranstvom. U drugom decembra Venera i Merkur ukazuju na ubrzan tempo i sukobe sa nadređenima. Sve što planirate da uradite, radite do 15. decembra je tada povoljnije. Druga polovina decembra uz retrogradan Merkur donosim vam stagnaciju na radnom mestu.

Ljubav - Iz jednog avanturističkog perioda ulazite u fazu od 15. decembra kada ćete biti racionalniji u ljubavi. Partner će početi da meri svaki potez. Lako možete da ostvarite romansu na radnom mestu, ali će taj odnos biti bez manje emocija, a više iz interesa. Strelčevi i Jarčevi će vam biti zanimljivi za ljubav. Iznenadićete se koliko ćete biti proračunati u ljubavi.

Zdravlje - Solidno.

 

BIK

Posao - Trenutno se Venera nalazi u Strelcu, pa se bavite novcem i nasledstvom. Međutim oko sredine meseca Venera menja znak u Jarca, tako da treba da se pripremite za neočekivani preokret. Iznenada ćete od jednog Jarca čuti za poslovnu mogućnost koja može da promeni tok naredne godine. Ista stvar je i sa finansijama, iznenada ćete dobiti mogućnost za dodatnu zaradu.

Ljubav - Retrogradni Mars vam stvara osećaj da odnos sa partnerom ne napreduje, naročito ako ste u braku. Ipak, ukoliko ste slobodni, Venera u aspektu sa Uranom može da vam donese ljubav preko društvenih mreža. Isto tako decembar je dobar za putovanja sa voljenom osobom. Promena mesta boravka bi bila prava stvar za vas.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

Mesečni horoskop za DECEMBAR

BLIZANCI

Posao - Zbog retrogradnog Marsa u vašem znaku i u decembru ćete imati utisak da se ništa ne pomera sa "mrtve tačke". To i nije tako daleko od istine, a najvažnije je da ne donosite odluke u afektu. Imaćete utisak da uzaludno ulažete inicijativu, ali će vam decembar doneti poboljšanje finansijske situacije. Imaćete priliku da dobijete novac za neki važan projekat. Retrogradni Merkur kreće 29. decembra, pa ćete pred Novu godinu osetiti nedostatak koncentracije.

Ljubav - Jupiter u Ribama donosi vam povratak stare ljubavi. To može da bude neko sa kim niste poravnali račune. Na poslu se nalazi osoba koja vam je privlačna, pa ćete pokušati da ostvarite kontakt. Niste u stabilnom periodu kada su emocije u pitanju, tako da je najbolje da sačekate januar 2023. godine. Zbog retrogradnog Merkura u decembru bićete prilično neodlučni, pa ćete često menjati mišljenje.

Zdravlje - Osetljivo.

 

RAK

Posao - Sunce u Strelcu donosi vam puno obaveza i bolju organizaciju na poslu. Ipak, prijaće vam kreativan period u kojem ćete moći da pokažete svoje potencijale. Od sredine decembra Venera i Merkur prelaze u Jarca, pa će vaš rad više biti podložan kritikama. Ukoliko planirate da poromovišete nešto što radite na poslu, drugi deo decembra vam pruža priliku za promociju. Nemojte da se iznenadite ako od 29. decembra ne bude mogli da pronađete zajednički jezik sa poslovnim partnerom zbog retrogradnog Merkura u Jarcu. 

Ljubav - Upoznaćete zanmljivu osobu koja je ambiciozna i na neki način poznata javnosti. To je neko ko je fokusiran na posao, ali će vam biti zanimljiv. Jarčevi i Strelčevi su znakovi koji će vam biti zanimljivi u ljubavi. Ukoliko ste u braku, očekujte da se partner imati veća očekivanja u drugoj polovini decembra. Jedna mlađa osoba iz prošlosti će vas pozvat pred Novu godinu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Decembar je u znaku novih poslovnih prilika. Od jedne osobe ćete čuti za novu poslovnu mogućnost koja može da vam padne teško, ali će se finansijski isplatiti. Iako će vam decembar početi lako, uvidećete da će tokom meseca imati veliki broj obaveza. Imaćete više od jedne prilike za zaposlenje. Retrogradni Merkur od 29. decembra donosi vam usporavanje poslovnih planova, tako da ste što možete da završite, radite do tog datuma.

Ljubav - Početak decembra donosi nove strasti i avanture u ljubavi. Biće vam privlačne osobe koje imaju širok pogled na svet i vole da putuju. Međutim, kada dođe sredina meseca, uvidećete da ste racioanlniji i da merite svaki potez u ljubavi. Imaćete zanimljiva poznanstva i preko intereneta, ali i preko posla.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

 

DEVICA

Posao - Iako ćete imati utisak početkom decembra da se ništa ne menja na poslovnom planu i da je i dalje sve haotično, pred vama je mesec koji će doneti preokret. Od sredine decembra možete da očekujete stabilniju situaciju na radnom mestu, jer ćete biti više fokusirani i imaćete saradnike koji će vam pomoći da obavljate svoje obaveze. Pred vama je mesec u kojem ćete ostvariti veću zaradu. 

Ljubav - Venera i Merkur ulaze u Jarca, pa vam donose nova poznanstva. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novi susret. Device koje imaju partnera mogu da rade na priširenju porodice. Jarčevi će vam biti dobri za romansu. Moguće je preseljenje tokom decembra. Retrogradni Merkur krajem decembra donosi vam povratak u prošlost.

Zdravlje - Bolje.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao - Početak decembra treba da iskoristite ako planirate da ostvarite važan dogovor i rešite papirologiju. Moguće je i kraće putovanje. U drugom delu decembra Vanera ulazi u Jarca, pa vam donosi mogućnost za pokretanje samostalnog biznisa. To mogu da budu u pitanju nekretnine ili neka važna ulaganja. Očekujete uplatu velikog novca, ali je moguće da se to isprolongira do januara 2023. godine. Retrogradni Merkur kreće 29. decembra, a to podrazumeva astro alarm koji ukazuje da sve treba završite do tog datuma kako ne biste upali u konfuzan period.

Ljubav - Retrogradni Mars neće doneti veliki pomak tokom decembra meseca, pa nema poente da vršite pritisak na partnera. Ulazak Venere u Jarca u decembru učiniće vas proračunatim u ljubavi, pa će vas iritirati partnerovo nestabilno ponašanje. Ukoliko ste slobodni, prijatelj iz prošlosti pokušaće da ostvari sa vama nešto više od prijateljstva.

Zdravlje - Solidno.

 

ŠKORPIJA

Posao - Pred vama je uspešan mesec u kojem ćete imati dovoljno novca, a dolazi i vreme pregovora. Otvoriće vam se mogućnost za kraće putovanje, ali i prilika za kupovonu novog automobila . Iako je Mars retrogradan do kraja ove godine, uvidećete da ne treba da reagujete na provokacije na radnom mestu i probajte da završite obaveze na vreme. Retrogradni Merkur pred Novu godinu donosi vam haotičnu komunikaciju, pa treba da pazite kakve ugovore potpisujete.

Ljubav - Ulazite u fazu kada će vam prijati dopisivanje. Preko aplikacija za upoznavanje možete da pristanete na susrete sa osobom koja će vam očarati svojim rečima. Bićete komunikativniji i otvoreniji za upoznavanje. Dopisivaćete se sa više osoba odjednom i to će vam biti interesantno. 

Zdravlje - Bolje.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao - Sunce u vašem znaku donosi vam dobru organizaciju u svakom smislu. Kako će Venera i Merkur da uđu u Jarca, pred vama je period sa novom prilikom za zaradu. Ili ćete dobiti mogućnost da zaradite novac od dodatnog posla ili će to biti bolje plaćen posao. Zapravo, Venera, koja predstavlja polje vašeg posla uhvatiće aspekat sa Uranom, pa će ta poslovna mogućnost da da dođe naočakivano.

Ljubav - Merkur u vašem znaku donosi vam puno prilika za flert. Međutim, kada sredinom novembra Merkur pređe u Jarca, bićete proračunati u ljubavi, pa će vas zanimati koliko toga je partner učinuo za vas. Dopadaće vam se osobe koje su uspele u poslu ili bolje zarađuju od vas. Retrogradni Mars donosi vam i poziv iz prošlosti. Pred sam kraj godine možete da očekujete pojavljivanje osobe iz prošlosti.

Zdravlje - Solidno.

JARAC

Posao-  Iako je Mars retrogradan u polju posla, pred vama je uspešan mesec. Venera i Merkur ulaze u vaš znaku i donose vam preokret i povoljne mogućnosti. Ipak treba da budete oprezni, jer će Merkur u drugom delu decembra krenuti retrogradano, pa ćete donositi neracionalne odluke . U svakom slučaju planete bolje rade za vas tokom decembra, pa ćete lakše završavati poslovne obaveze. Uz pomoć ličnog šarma mnogo toga ćete moći da ostvarite.

Ljubav - Venera oko sredine decembra ulazi u vaš znak i donosi mogućnost za zaljubljivanje. Ukoliko ste mislili da vam je ljubavni život monoton, pripremite se za preokret. Očekuju vas nova poznastva ali i izlasci na mesta javnog tipa. Neko će definitivno uspeti da odledi vaše srce. Pripremite se za nove ljubavne avanture. 

Zdravlje - Bolje.

 

VODOLIJA

Posao - Ulazak planeta u dvanaesto polje donosi vam potrebu da se povučete. Bićete više iscrpljeni tokom decembra, a i svaka vaša inicijativa uspevaće tek iz drugog pokušaja zbog retrogradnog Marsa. Finansijski imate priliku da naplatite novac koji vam neko duguje. Primetićete da će vam nesigurnost biti najveći problem na radnom mestu u drugoj polovini decembra.

Ljubav - Venera u polju tajni donosi vam tajnu simpatiju i ljubav iza zatvorenih vrata. Imaćete potrebu da ulazite u rizične emotivne veze jer vas privlače misteriozne osobe. Moguće je da ćete baciti oko na nekog ko je nedostupan na neki način ili već u braku.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Foto: Freepik.com

RIBE

Posao - Ulazak planeta u jedanaesto polje donosi vam priliku da ostvarite svoja očekivanja i to preko uticajnih prijatelja. Ipak, treba da budete oprezni kome poklanaje poverenje, jer od 29. decembra retrogradni Merkur mnogo toga može da isprolongira. Jupiter u decembru ulazi ponovo u vaše drugo polje, pa nećete morati da brinete o novcu. Poslovno partnerstvo biće na "tankom ledu" u drugom delu decembra zbog retrogradnog Merkura u Jarcu.

Ljubav - Mešate prijateljstvo i ljubav. Neko sa kim se družite pokazaće svoje interesovanje ka vama. Iznenadićete se kako se jedno prijateljstvo pretvara u ljubav. Kako nas u decembru očekuje retrogradni Merkur pred Novu godinu, očekujete i povratak starog partnera. Neko koga ste voleli u prošlosti, pokucaće na vaša vrata. Očekuju vas brige oko stana i jednog člana porodice.

Zdravlje - Bolje.

bonus video:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59