• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

26.11.2022

08:09

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome ne mora da brine o PARAMA do 3. decembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome ne mora da brine o PARAMA do 3. decembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Podeli vest

Ušli smo u sezonu Strelca, pa su astrolozi saglasni da je sreća na našoj strani. Igramo još jedan zvezdani rulet, a zvezde su određenim znakovima naklonjenije za novac znatno više nego ostalima

Venera, Merkur i Sunce nalaze se u Strelcu, pa je sigurno da sreća prati hrabre, ali ujedno ne treba da zaboravimo da je na nebu retrogradan Mars koji pokušava da nas nagovori na pogrešne odluke. 

Do 3. decembra novac će imati Device, Strelčevi, Ovnovi i Vodolije.

Foto: AP/Photo

Novčani horoskop

DEVICA

Venera u Strelcu donosi vam uspeh u poslu sa nekretninama. Moguće je da ćete izvršiti ulganaje koje će vam se isplatiti u narednom periodu. Strelac će vam biti odličan partner za zaradu.

STRELAC

Sezona vašeg znaka je počela, a samim tim stižu i vredni pokloni. Ipak, kako je Saturn predstavnik vašeg polja novca, uvek imate utisak da morate mnogo da se trudite kako biste zaradili novac. Očekuje vas prijatno iznenađenje u vidu vrednog poklona.

OVAN

Venera u Strelcu donosi vam zaradu iz inostranstva. Ujedno možete da igrate igre na sreću. Ukoliko planirate da ostvarite saradnju sa nekom inostranom firmom, dva puta razmislite šta pregovarate jer je Mars retrogradan.

VODOLIJA

Iskoristite Jupiterov povratak u vaše polje novca, jer će se pare lepiti za vas. Novac će stizati sa svih strana i od svih znakova vi ćete imati najviše sreće na finansijskom planu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59