• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

26.12.2022

08:42

ZA 4 DANA POČINJE VAŽAN ASTRO PERIOD! Trajaće skoro celu GODINU, a akcenat je na FATALNIM, SUDBINSKIM SUSRETIMA!

Horoskop

ZA 4 DANA POČINJE VAŽAN ASTRO PERIOD! Trajaće skoro celu GODINU, a akcenat je na FATALNIM, SUDBINSKIM SUSRETIMA!

Podeli vest

Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva da Venera u Jarcu u konjukciji sa Plutonom počinje 30. decembra, a trajeće sve do 2. decembra 2023.

Kada je reč o astrološkim periodima, uskoro nam stiže jedan koji će biti u znaku fatalnih susreta i strastvenih ljubavi.

Zapravo, ovaj astro period će trajati skoro cele naredne godine i uticaće na sve znake.

Šta možemo očekivati, objasnila je astrolog i numerolog Goca Dragišić

- Venera u Jarcu u konjukciji sa Plutonom počinje 30. decembra, a trajeće sve do 2. decembra 2023. Uticaće na poprilično dug period svakog znaka.

Venera konjukcija Pluton

E, dragi moji, dešava se ljubav na prvi pogled. Dešavaju se fatalni susreti, strast pa ljubav, sve u jednom trenutku. U jednom pogledu koji se zove prepoznavanje. Obostrano. Moglo bi se reci i sudbinski.

U astrologiji, šta drugo nego aspekt Venere sa Plutonom označava ovu ljubavnu priču. Vreme ispred nas svedočiće tome, jer od 26. do 30.1, a egzaktno 28. januara u znaku Jarca, desiće se  konjukcija ove dve planete na nebu.

Pluton je planeta koja vlada smrću, zato i ovu rečenicu koja se često koristi u završetku bajki, koristim da bi se lakše prenela jačina i dubina ovih emocija. A zapravo smrt ih ne rastavlja. Jer ova ljubav traje već duže vekova, već nekoliko života. Naravno da osobe to ne znaju, ali mogu, na osnovu siline prepoznavanja duše koju kroz pogled i kontakt očima, dodirnu i osete u trenutku upoznavanja. Svi imaju istu rečenicu u tom trenutku u glavi – to je to. Tebe čekam. 

Foto: Shutterstock

ljubav

Ovo je prvi susret Venere i Plutona u znaku Jarca nakon niza godina, ali ne i poslednji, jer zbog Venerinog hoda unazad (pa onda ponovno u direktan hod) ove dve dijametralno različite planete (po svojim simbolikama) spojiće se još dva puta, do marta sledeće godine.

Ako vam se ovaj aspekti uklapa u ostatak horoskopa, velika je verovatnoća da možete upoznati ili "prepoznati" ovih dana magično privlačnu osobu za vas, osobu koja će probuditi duboko potisnute strasti u vama! Moguć je i ulazak u vezu s tom osobom, uz međusobno prožimanje na nivou i duše i tela i na duge staze.

Budući je Venera u znaku Jarca, koji je takođe kao i Škorpija, karmički znak i u pred retrogradnoj senci, moguć je i povratak nekoga iz prošlosti, nekoga ko je ostavio dubok trag u nama, nekoga ko je uticao na našu sudbinu. Kako je subota Saturnov dan, a Saturn gospodar karme u znaku svog vladarstva, energije su zgusnute, a sudbina i karma na delu.

Jer ono što zračimo – to i privlačimo!

Kada to shvatimo i osvestimo, tada se možemo preporođeni vinuti u ljubav i obilje - završava Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija