• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

09:30

POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR U GODINI ĆE NAM POMRSITI KONCE! 29. decembar je ključan DATUM, a evo i zbog čega

Pixabay

Horoskop

POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR U GODINI ĆE NAM POMRSITI KONCE! 29. decembar je ključan DATUM, a evo i zbog čega

Podeli vest

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, kreće retrogradno 29. decembra u Jarcu i tim tempom će nastaviti do 18. januara 2023. godine

Planeta varalica se vratila i nestašnija je nego ikad. Iako je Merkur planeta komunikacije i logike, postoji strana ove pametne planete koja je mnogo više nestašna nego što je lepa.

Pripremite se da se dobro upoznate sa njegovim ludorijamaIako retrogradni Merkur tehnički neće početi do 29. decembra, verovatno već osećate posledice ovog potpuno nezgodnog tranzita.

Kašnjenja i haos u komunikaciji

Uostalom, Merkur je 12. decembra ušao u predretrogradnu senku, koja polako počinje da povećava nivo konfuzije i komplikacija. Međutim, kada Merkur bude retrogradan na 24 stepena Jarca, to će stvari odvesti na sledeći nivo, pokrenuvši period razmišljanja i pregleda koji bi vas mogao odvesti na neka veoma čudna mesta. Retrogradni Merkur retko je dobar trenutak za početak nečeg novog, jer je ovo period renoviranja koji vam omogućava da se pomirite sa prošlošću. Umesto da očekujete da se sve odvija prema planu, možete očekivati frustrirajuća kašnjenja i pogrešne komunikacije koje će ometati napredak.

Foto: Pixabay

Retrogradni Merkur od 29. decembra

Srećom, često kada se osećate izgubljeno, takođe imate moć da naletite na nešto neverovatno i neočekivano. Pošto je Jarac horoskopski znak discipline i napornog rada, ova retrogradnost će imati dubok uticaj na vašu karijeru.

Prednosti

Jarac je kardinalni zemljani znak koji često daje prednost dostizanju cilja u odnosu na uživanju u putovanju, čak i ako to znači određene žrtve u životu.  Iako Jarčeva sklonost ka odloženom zadovoljstvu često vodi ovaj horoskopski znak ka uspehu, to im takođe može otežati da zaista "uživaju" u svom uspehu, pišu astrousluge.com

Najbolji način za borbu protiv retrogradnog Merkura kroz Jarca je da iskoristite stabilnost, ambiciju, pouzdanost ovog znaka. U tom slučaju ćete manje osetiti da ste ugroženi ili da vam nešto ne ide od ruke.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija