• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 30. DECEMBAR! Vagama SUDBINSKI susret, Škorpije nemaju PARA, a evo ko se SPREMA za VELIKE PROMENE u KARIJERI

Pixabay

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 30. DECEMBAR! Vagama SUDBINSKI susret, Škorpije nemaju PARA, a evo ko se SPREMA za VELIKE PROMENE u KARIJERI

Podeli vest

Bližimo se kraju 2022. godine, a u narednu ulazimo sa retrogradnim Marsom i Merkurom. Zbog toga treba da budemo oprezni sa važnim životnim odlukama

OVAN

LJUBAV: Ako ste sami, danas imate šanse da nađete nekoga. Ako ste već u vezi, strasti će se rasplamsati. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekim kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Osećaćete se emotivno ispražnjeno, zbog čega danas nećete imati snage da napravite pozitivnu promenu. POSAO: Moguć manji finansijski gubitak, mada verovatno očekivan. ZDRAVLJE: Gastritis.

Foto: Pixabay

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo nije vreme za ljubav, ali može da bude vreme za strast, pogotovo za tajne kombinacije. POSAO: Možete potpisati bitan ugovor ili sklopiti dogovor. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Neće vas toliko interesovati romantika koliko da nađete nekoga s kim možete da ostvarite ozbiljnu vezu ili brak. POSAO: Imaćete umanjen obim posla, zbog čega ćete brinuti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete imati značajan susret sa nekim ko je stariji, ili ćete započeti ozbiljnu vezu. POSAO: Oprezno manipulišite novcem, jer vam ne ide najbolje. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: pexels.com

DEVICA

LJUBAV: Ovo nije dan kada ćete naći ljubav, jer je najverovatnije nećete ni tražiti niti želeti. POSAO: Razmišljaćete o započinjanju privatnog biznisa zbog nekih neslaganja sa nadređenima. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA

LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto dramatično što će zauvek promeniti vaš život. POSAO: Bićete puni energije i imaćete ogromnu ambiciju i volju da postignete nešto veliko u karijeri. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

ŠKORPION

LJUBAV: Moći ćete da zavedete izabranu osobu samo koristeći reči. Zavodljiva komunikacija. POSAO: Moguće izvesno pogoršanje u sferi finansija. Pripremite se na to. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Pixabay

STRELAC

LJUBAV: Mogući su sukobi i svađe sa partnerom. Partner neće biti ni najmanje raspoložen da vam podilazi. POSAO: Stabilnost posla, ali i stagnacija kada su finansije u pitanju. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC

LJUBAV: Pazite s kim flertujete jer nije lepo da dajete lažnu nadu onima za koje niste ozbiljno zainteresovani. POSAO: Moguće je da nećete imati posla. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

VODOLIJA

LJUBAV: Partner će vam pomoći da prebrodite težak period, zbog čega ćete ga još više ceniti. POSAO: Napor koji ulažete će se isplatiti u budućnosti. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

Foto: Pixabay

RIBE

LJUBAV: Može vas zainteresovati neko od prijatelja. To neće biti srećna ljubav jer najverovatnije neće biti uzvraćena. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva će vam napraviti problem. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAJTAČNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023! Gospodar KARME gazi u Ribe - Vodolije posle 3 godine izlaze iz KRIZE, Škorpijama nova LJUBAV, a evo ko će doživeti NAJVEĆI UDAR SUDBINE
Horoskop

NAJTAČNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023! Gospodar KARME gazi u Ribe - Vodolije posle 3 godine izlaze iz KRIZE, Škorpijama nova LJUBAV, a evo ko će doživeti NAJVEĆI UDAR SUDBINE

Pred nama je veoma važna astrološka godina, jer nas 7. marta očekuje ulazak Saturna u Ribe koji predstavlja novi životni ciklus koji će trajati tri godine (14. februar 2026). Gospodar karme poslednjih put je na ovom mestu bio pre 30 godina, tačnije 1993. godine, pa nas očekuje novi vid suočavanja sa realnošću, borba sa strahovima, a duhovnost ćemo shvatiti na potpuno drugačiji način. Za mnoge učitelj, a za druge mučitelj, Saturn je planeta koja će doneti tektonske promene na svim poljima. U ciklusu koji traje tri godine ponajviše će uticati na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance. Predsatvljamo vam godišnji horoskop za preostalih šest horoskopskih znakova

23.12.2022

10:14

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17