• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

29.01.2023

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Spremite se za pun Mesec u Lavu - Rakovi planiraju putovanje, Ovnovima sudar sa realnošću, a evo ko će se iznenada zaljubiti

Freepick

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Spremite se za pun Mesec u Lavu - Rakovi planiraju putovanje, Ovnovima sudar sa realnošću, a evo ko će se iznenada zaljubiti

Podeli vest

Već na samom početku februara, tačnije 5. očekuje nas pun Mesec u znaku Lava, koji će snažno uticati na Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije. Ipak, bez obzira na emotivan početak meseca, nijedna planeta na nebu više nije retrogradna, što olakšava pravljenje planova, ali nam Mars u Blizancima često donosi pogrešne informacije. Venera u Ribama donosi više romantike u emotivnim odnosima, dok će njen prelazak u Ovna iza 20. februara doneti puno strasti i ljubavnih avantura.

OVAN

Posao – Prva polovina februara donosi vam velike poslovne projekte i razgovore. Imaćete ambicije, koje planirate da realizujete. Međutim, druga polovina meseca donosi vam sudar realnosti i fantazija. Čuvajte se velikih obećanja, jer ćete tek u drugoj polovini februara da shvatite koje je realno stanje stvari. Finansijsko stanje će biti bolje, ali ćete verovatno saznati da nećete ostavriti zaradu koliku ste planirali. Saradnja sa prijateljima može da vam doense dodatni novac. Pred vama je odličan period za putovanja.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam tajnu ljubav. Biće vam privlačno sve što je nedostupno i misteriozno. Zbog toga treba da vodite računa da se ne upustite u vezu sa nekim ko je već zauzet. Skloni ste idealizacijama, a u drugoj polovini ferbuara saznaćete istinu koja vam ne odgovara. Nije isključeno da osoba do koje vam je stalo krije nešto zbog čega biste mogli da budete duboko razočarani. Venera u vašem znaku od 20. februara donosi vam mogućnost da se zaljubite.

Zdravlje - Sklonost infekcijama i virusima.

 

BIK

Posao - Venera u Ribama ukazuje da imate velika očekivanja od jednog prijateljskog kontakta kada je posao u pitanju. Isto tako Merkur u aspektu sa Plutonom može da vam donese promenu poslovnog partnerstva. U drugoj polovini februara treba da pazite da ne nasedate olako na velika obećanja. Neko može da vam obeća posao, a da to ne ispadne onako kako ste očekivali. Tokom februara ćete raditi na tome da dobijete povišicu. Druga polovina februara je mnogo neizvesnija u poslovnom smislu.

Ljubav  -  Venera u Ribama ukazuje da maštate o tome da odnos sa jednom osobom koja vam je prijatelj preraste u nešto više. Brkaćete prijateljstvo i ljubav, a zbog idealizacija ćete biti skloni razočarenjima. Privlače vas osobe koje su introspektivne, emotivne i umetnički nastojene. Kada Venera iza 20. februara uđe u Ovna, očekuje vas više tajnih susreta i emocija o kojima nećete želeti da razgovarate. Pun Mesec u Lavu 5. februara donosi vam porodične probleme.

Zdravlje - Psihosomatske bolesti.

Foto: Freepick

Mesečni horoskop za februar

BLIZANCI

Posao - Pokušavate da dovedete svoj poslovni život u red. Mnogo toga očekujete od jednog projekta, ali druga polovina februara donosi puno zabluda. Moraćete da razbijete svoje iluzije o poslovnim mogućnostima, jer će drugi deo meseca biti rezervisan za suočavanje sa realnošću. Venera u Ribama donosi vam priliku da budete kreativniji na radnom mestu. Zbog uticaja Marsa u vašem znaku, često će vas situacije izbacivati iz takta jer nećete moći da se pomirite da određenim činjenicama.

Ljubav - Situacija u ljubavi je mnogo bolja nego na poslu. Jupiter vam donosi vam poznanstva, a Venera ukazuje na važan susret kraj februara. Sledi period pojačanih strasti i ljubavnih susreta, ali tek od drugog dela meseca. U prvoj polovini februara vam sledi flert na radnom mestu. Nemojte da opterećujete partnera sa poslovnim problemima. Kada bude pun Mesec u Lavu 5. februara, očekuje vas važan razgovor.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao- Prva polovina februara je odlična za putovanja i saradnju sa inostranim firmama. Ukoliko ste željni ostvarivanja ambicija u karijeri, znajte da vas iza 20. februara očekuju velika dešavanja. Imaćete priliku da pokrenete neki samostalni projekat koji će vam biti odskočna daska u karijeri. Pojedinim Rakovima ovo će doneti odličnu poslovnu ponudu. Povoljan je period za sponzorstva.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam priliku za putovanja sa voljenom osobom. Odnos će postati romantičniji, ali ćete više i idealizovati osobe koje vam se dopadaju. Kada Venera u drugom delu februara uđe u Ovna, očekuje vas i brzi flert na radnom mestu. Jedan ambiciozan Ovan će vam biti pravi izazov za ljubavnu avanturu.

Zdravlje - Dobro.

 

LAV

Posao - Prelazak Sunca preko Saturna donosi vam novu dozu ozbiljnosti i suočavanje sa ozbiljnom odgovornošću. To može da znači i novo poslovno partnerstvo ili da dođe do velikih izmena kada je u pitanju postojeće. Pred vama je odlična period za daleka putovanja, tako da ne bi bilo loše da otputujete. Treba da znate da do marta treba mnogo toga da se promeni na vašem radnom mestu, što će usloviti potpuno drugačiju atmosferu.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam susret sa razvedenom osobom. Iako ćete u početku idealizovati tu osobu, kasnije ćete morati da skinete "ružičaste naočare". Iza 20. februara sledi vam zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je borbena, direktna i konkretna u svojim namerama. Biće vam privlačne Ribe i Ovnovi. Pun Mesec u vašem znaku donosi vam emotivnu nestabilnost 5. februara.

Zdravlje - Osetljivi disajni organi.

Foto: Freepick

DEVICA

Posao - Merkur u Vodoliji tokom februara donosi vam puno obaveza. U narednom periodu možete da očekujete da ćete biti pod većim nadzorom naređenih, ali ćete imati priliku i da promovišete projekte na kojima radite. Ukoliko se bavite javnim poslom, odličan je period da postanete popularniji u svom radu. Druga polovina februara je povoljna za novac, ali i sponzorstva.

Ljubav - Venera u Rbama donosi vam brojna poznanstva. To mogu da budu osobe koje su popularne u svom poslu. Biće vam privlačni ljudi koji se bave umetnošću. Ukoliko ste slobodni, krajem februara možete da započenete romansu na osnovu strasti. Ukoliko ste u braku, partner će posmatrati svaki vaš potez.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Puno planeta u Ribama donosi vam dinamičan mesec na poslu. Imaćete puno obaveza, a radićete više poslovnih projekata istovremeno. Nije isključeno da počenete da radite još jedan honorarni posao. Treba da budete oprezni sa finansijama, jer ulaganja u narednom periodu neće biti isplativa. Imate obećanje o velikom novcu, ali to može da se ispostavi kao laž. Venera i Jupiter u Ovnu u drugom delu februara donosi vam promenu poslovnog partnerstva.

Ljubav - U odnosu sa partnerom prolazite kroz proces promena. Vi ćete tokom prve polovine februara biti fokusirani na posao i to će sigurno smetati partneru. Ukoliko ste slobodni, biće flerta na radnom mestu. Ako ste u braku, prijalo bi vam putovanje, jer promena ambijetna može da dovede do poboljšanja odnosa. Biće učestalijih rasprava tokom sredine februara.

Zdravlje - Sklonoste virusima.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao - Jupiter u Ovnu donosi vam mogućnost zarade kroz posao, tako da ili ćete dobiti određenu ponudu ili vas očekuje povišica. Naglašeno polje Riba ukazuje na pojačanu kreativnost, tako da ćete biti inspirisani za razne projekte. Mars u aspektu sa Neptunom donosi vam sklonost zabludama u drugom delu februara, pa vodite računa da vas neko ne nagovori na pogrešnu odluku. Moguće je da vam se zakomplikoje rešavanaje pitanja nasledstva.

Ljubav - Venera u petom polju donosi vam nova poznanstva. Jedna umetnčki nastrojena osoba će vam zapasti za oko, a najbolje bi bilo da više izlazite na mesta javnog tipa. Moguće je da se zaljubite kada se najmanje budete nadali. Ipak, u drugom delu februara Venerea će biti u Ovnu, pa vam donosi zanimljiv flert preko posla. Očekuju vas pojačane strasti tokom februara ali i emotivno buđenje.

Zdravlje - Dobro.

 

STRELAC

Posao - Venera u četvrtom polju može da vam donese rad iz kuće ili zaradu iz kućnih uslova. Težićete većinu projekata da radite iz kuće i to može da vam donese čak i dodatni posao. Ujedno ćete bit i usporeni i bez energije, jer vam planeta u Ribama baš ne odgovaraju. Završavaćete samo osnove obaveze, a ostalo će čekati drugu polovinu februara. Ukoliko se pitate kada će vam biti bolji period za posaop, onda treba da znate da je to iza 20. februara.

Ljubav - U februaru vam sledi više dopisivanja i flerta preko poruka. Bićete emotivno zatvoreniji, ali će situacija naglo da se promeni u drugom delu februara. Ukoliko ste slobodni u drugom delu meseca možete lako da se zaljubite. Radi se o osobi koja je sportski tip, voli jarke boje i energična je. Možda vam sada sve deluje monotono i dosadno, ali to će vrlo brzo da se promeni. Pred vama je mesec pun preokreta u ljubavi, naročito u drugom delu meseca.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

JARAC

Posao - Naglašeno treće polje Riba u februaru donosi vam bolje pregovore, kraća putovanja, ali i veću zaradu. Sve ono što se odlagalo dva meseca, konačno ima šansu da se realizuje. Iskoristite svoje organizacione sposobnosti da pregovarate u svoju korist na poslu. Moguća je nova poslovna saradnja i to sa Ribama i Ovnovima. Ukoliko čekate povoljan period za nekretnine, iza 20. februara dolazi taj momenat.

Ljubav - Venera u Ribama početkom meseca donosi vam flert preko poruka i romantične izjave. Možete da se zaljubite u nekoga na osnovu lepih reši i romantičnih poruka. Ipak, krajem meseca moraćete da postanete realniji. Jedna uporna osoba će pokušati da vas osvoji u drugom delu februara.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Sezona vašeg znaka je počela, pa se bolje osećate i imate više energije za bilo kakve poduhvate. Mesec februar je u znaku finansija, poslovnog partnerstva, ali i novih pregovora. U prvoj polovini meseca vas očekuje bolja zarada i poboljšanje odnosa na poslu. A iza 20. februara ćete čuti za vest koja će promeniti tok narednih meseci. Moguće je potpisivanje važnog dokumenta.

Ljubav - Sunce u vašem znaku donoso poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Međutim, prolazite kroz igre toplo-hladno, pa ne znate šta da mislite. Međutim, druga polivina feberuara će vam biti zanimljivija na emotivnom planu jer će biti flerta preko poruka. Jedan uporni Ovna može da vam osvoji srce.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Freepick

RIBE

Posao - Sunce u dvanaestom polju ukazuje da situacija na poslu nije jasna i da imate problem kome da verujete. Do sredine februara ćete saznati da pojedine osobe na radnom mestu i nisu baš iskrene. Nije dobar period za početak novog biznisa, bar do druge polovine meseca kada će sve biti jasnije. Ukoliko planirate promenu posla, neka to bude u drugom delu februara. Jupiter u Ovnu osigurava vam dobru zaradu. 

Ljubav- Venera u vašem znaku donosi romantiku, strast i mogućnost zaljubljivanja. Bićete najprivlačniji od svih horoskopskih znakova. Lako ćete osvojiti svakoga ko vam se bude dopadao. Ukoliko ste smatrali da vam je ljubavni život monoton, tokom februara će situacija biti mnogo uzbudljviija. Privlače vas i osobe koje kriju neku tajnu ili su na neki način nedostupne. Budite oprezni sa poklanjanjem poverenja.

Zdravlje - Nesanica i psihološki problemi.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija