• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

19:30

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU ROĐENI DA BUDU LIDERI! Ovnovi napreduju kada pomažu drugima, dok su Strelčevi fokusirani na sebe

pexels.com

Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU ROĐENI DA BUDU LIDERI! Ovnovi napreduju kada pomažu drugima, dok su Strelčevi fokusirani na sebe

Podeli vest

Čak i ako ste poznati kao najpoštovaniji horoskopski znak, možda nećete nužno biti najbolji vođa. Ovanovi, Device, Strelčevi, Vage i Bikovi su rođeni da budu lideri.

1. Ovan

Ovan je rođen da vodi. Kao prvi znak zodijaka, oni oličavaju svaku osobinu koju bi 'prvorođenče' trebalo da poseduje. Oni su logični, odlučni i napreduju kada pomažu drugima da funkcionišu dobro u poslu.

Ovan je jedan od horoskopskih znakova koji čine najbolje šefove jer žele da sarađuju i u stanju su da ne upliću svoje emocije u posao i donose pažljive izbore. Oni su takođe često kreativni i inovativni geniji (Leonardo da Vinči, Tomas Džeferson i Vinsent van Gog su svi bili Ovnovi).

Ova kombinacija ih čini izuzetno moćnim jer su u stanju da usavrše neverovatne ideje uz praktičnu realizaciju. Sve u svemu, oni možda nisu najtopliji lideri, ali su najefikasniji.

Foto: pexels.com

2. Devica

Device su sjajni šefovi jer nisu orijanitsani samo na sebe. Previše pažnje obraćaju na druge ljude i želju da svi postignu uspeh. Nisu hladne i proračunate u poslu, kako ih ljudi uglavnom vide.

To je ono što ih čini neverovatnim za rad: skoro uvek imaju na umu neku veću svrhu.

Iako njihova sklonost da često preterano razmišljaju ili brinu o potencijalnim negativnim ishodima može da ih učini pomalo opreznim i nesklonim riziku, oni su obično u stanju da prevaziđu svoja oklevanja zbog strasti da pomognu drugim ljudima da izgrade živote na koje su ponosni.

3. Strelac

Strelčevi su odlični šefovi jer su najmanje skloni da ograničavaju druge. Oni veruju u kreativnost, samoistraživanje i ideju da kada svaka osoba ispunjava svoj potencijal.

Uzmite, na primer, čuvenog Strelca, Volta Diznija, i njegov savet da se prema deci koju odgajate ne ponašate kao prema krhkom cveću. Taj način razmišljanja je upravo način na koji Strelci pristupaju svom poslu kao šefovi.

Oni žele da naučite sami, razmišljate svojom glavom i pronađete nezavisnost. Osim toga, najmanje su skloni da se bave vama izvan posla; previše su zauzeti sobom.

4. Vaga 

Vage su fenomenalni šefovi. Često su jasnog uma, pošteni i toliko su skloni da rade ono što misle da je moralno pravedno da im uvek možete verovati da rade ono što je ispravno.

Vage vole ljude, pa žele da rade sa ljudima koji im se dopadaju. Međutim, oni ne reaguju dobro na sukobe i često žele određeni stepen poštovanja i superiornosti.

Ne prolaze dobro sa ljudima koji su borbeni ili ne poštuju druge. Ali kada su okruženi dobrim osobama, Vage napreduju kao lideri, posebno kada rade na nečemu za šta veruju da je za veće dobro čovečanstva.

Foto: Pixabay

5. Bik 

Bik je najzahvalniji šef, ali su i najposebniji. Videćete da se Bikovi veoma zaglave u želji da njihova vizija bude tačno onakva kakvu su je zamišljali, i skloni su da budu tvrdoglavi.

Međutim, kada dobro uradite posao, niko vas neće poštovati kao Bik. Ako ste prednost za tim, Bik će se pobrinuti da to znate i daće sve od sebe da vas nagradi na način koji smatra prikladnim.

Na primer, Mark Zakerberg, izvršni direktor Fejsbuka, je Bik. Šef Bik će vam biti odan većinu vremena. Ali, generalno je neko kome možete verovati, s obzirom da je razvio poverenje u vas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija