• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. FEBRUAR! Vage stvaraju nove kontakte, Device se neočekivano zaljubljuju, a evo kome prija samoća!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. FEBRUAR! Vage stvaraju nove kontakte, Device se neočekivano zaljubljuju, a evo kome prija samoća!

Podeli vest

Stigao je februar, a na nebu nijedna planeta više nije retrogradna, što znači da je vreme za novi početak. Romantika se vratila na velika vrata pod uticajem Venere u Ribama, tako da nas očekuje uzbudljiv astrološki dan.

OVAN 

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Možda osećate da vas kolege ili nadređeni ne shvataju, ali to je samo faza. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, jer ste vrlo emotivni. Pokušajte da nađete balans kako ne biste bili povređeni. POSAO: Dobićete priliku da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI 

LJUBAV: Društvo dragih osoba i posebno voljene osobe ulepšaće vam dan. POSAO: Problemi u procesu rada, pogotovo ako radite sa mašinama. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RAK 

LJUBAV: Samoća će vam prijati. Ako se osamite, osećaćete se osveženo. POSAO: Prvi deo dana biće vrlo aktivan i uspećete da postignete zadate ciljeve. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Vaš partner je ušao u novu fazu i biće više orijentisan na posao nego na ljubav. POSAO: Doživećete poboljšanje uslova u profesionalnom životu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepick

DEVICA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti buran, i ako ste sami, možete se zaljubiti u nekoga potpuno neočekivano. POSAO: Mogući problemu u sferi nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte, posebno sa strancima ili osobama koje žive daleko. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Bićete u iskušenju da uradite nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti uspeh na poslu koji obavljate. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepick

STRELAC

LJUBAV: Zaslužićete ljubav i poštovanje partnera nekim svojim postupkom u životu. POSAO: Vaše inovativne ideje i hrabrost da krenete nekim novim putem će se isplatiti. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete lako sticati prijatelje, a romantični odnosi neće biti od primarnog značaja. POSAO: U ovoj oblasti ćete biti vrlo energični i puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Osećate se kao da se nalazite u vakuumu kada je u pitanju vaš ljubavni život. POSAO: Možete biti zadovoljni situacijom, iako su moguće neke promene. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Povoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. Ako ste sami, privući ćete pažnju odgovarajuće osobe. POSAO: Mogući administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija